2777
2789
عنوان

کمک کنید

57 بازدید | 7 پست

از خواب بلند شدم استرس و اضطراب بی دلیل دارم نمیدونم چرا تموم نمیشه الان مدت طولانیه اینجوری شدم

روانپزشک هم رفتم خوب نشد الان از خواب بیدار شدم به چیزای مضخرف فکر میکنم یهو افکار منفی میاد تو مغزم که یهو ته دلم خالی میشه یه چیزایی میاد تو ذهنم که بدتر به من استرس میدن حالم رو بد میکنن

چندروزه خواب ندارم یعنی شبا فقط چشام رو میبندم وگرنه اونجوری که باید بخابم نمیتونم بخابم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ذهنت و رها کن پیگیر نباش کلنجار نرو سختگیر نباش پیگیر نباش تلقین نکن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ذهنت و رها کن پیگیر نباش کلنجار نرو سختگیر نباش پیگیر نباش تلقین نکن

اگر اسون بود که نمیخاستم اینقد خودم رو اذیت کنم خودم خیلی دلم میخاد دیگ فکر نکنم حداقل برای یه ساعت بدون استرس باشم ولی نمیشه

اگر اسون بود که نمیخاستم اینقد خودم رو اذیت کنم خودم خیلی دلم میخاد دیگ فکر نکنم حداقل برای یه ساعت ...

سخته ولی میشه و میتونی کافیه بخوای هست میشه و ممکنه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&