2777
2789
عنوان

طراحی سایت

55 بازدید | 9 پست

اونایی ک تو کار طراحی سایت هستن بگن که دراومدش چطوره بازار کارش خوبه یا نه خیلی سخته؟

از صفر میخوام شروع کنم برم کلاسش شهریش هم کم نیست لطفا راهنماییم کنید

کلاس نرو یوتیوب فرادرس اینا هست بعدم برو کارآموزی کلاس نمیخواد که .چی خوندی؟ بازار کارش بستگی به خودت داره و گرمه من که رها کردم نقشه کشی بهتر بود واسم .دوستام موندن درآمدش معمولیه مگه اینکه واقعا تاپ باشی با هوش مصنوعی خیلی خوب کد بزنی و به روز باشی .سئو بهتر از طراحی سایت صرف هست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کلاس نرو یوتیوب فرادرس اینا هست بعدم برو کارآموزی کلاس نمیخواد که .چی خوندی؟ بازار کارش بستگی به خود ...

به نظرم کلاسش حضوری برم بهتره واسم ولی درکل نظرت اینه ک خوبه درسته؟

به نظرم کلاسش حضوری برم بهتره واسم ولی درکل نظرت اینه ک خوبه درسته؟

ببین آدم پروژه محور یاد میگیره تو بدبختی که بیفتی مثل شب امتحان اونوقت یاد میگیری .ی مقدارش خلاقیته اگه کلاس هم میری در کنارش یوتیوب را پروژه محورها را چک کن خیلی خوبه .

آدم پر تلاش و به روزی هستی آره حتما پیگیری کن الآنم هس مصنوعی داره این شغل ها را جمع میکنه ازش استفاده کن اتفاقا همین نقطه قوتت میشه

پس برو اگر هم می تونی کد نویسی کنی یا علاقه داری کلا برو پایتون درآمد و موقعیتش بهتره

آره دقیقا .اومدم بگم مردم عادی پول واسه سایت نمیخوان بدن مگه اینکه سایت های باشه اونم پایتون بهتره .من کلی فامیلی با پسوند دزد دارم تو گوشیم که سایت تحویل دادیم پول نداده 😁