2777
2789
عنوان

سی سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 69 پست

بلاخره عمرت ک حروم نشده ی زندگی ای ساختی برا خودت سنتم برا ازدواج عالیه

ماکه بحران سی سالگی نکشیدیم بسکه تو بحرانای مسخره متاهلی دست و پا زدیم نفهمیدیم عمر نازنین بیست تا سی چجوری گذشت همسر بدد ادمو پیر میکنه کاش ما سی میشدیم بعد ب ازدواح فک میکردیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا ازدواج نمیکنی؟من الان زندگیم گل و بلبل نیست ولی بازم ب عقب برگردم ازدواج میکنمچون تنهایی خیلی سخ ...

چرا اینو هیچ کس درک نمیکنه

واقعا ازدواج دست خود ادم نیست

باید موقعیت خوبش پیش بیاد تا ادم ازدواج کنه

با هر کسی که نمیشه ازدواج کرد.

ای خدا این سوال اونقدر حرصم میده

بحران سی سالگی شنیدی؟ الان دیگه نه جوونم نه میانسال مابین این دوتاست این سن یکم حس میکنی دیر شده

بی خیال سخت گرفتی ما انقدر در گیر زندگی شدیم که اصلا نمی دونیم بحران چی هست

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
من دخترم مجرد سی من چی بگم. تو مثل دخترا میگی پیرشدمممم

پیری که ربط به جنسیت نداره ، نمیگم پیر شدم میگم احساس میکنم عقب افتادم تو این زمینه

من از خودم برات یه سرزمین ساختم ، تو شب و روز فکر اونور مرزی... آقا هستم

پیری که ربط به جنسیت نداره ، نمیگم پیر شدم میگم احساس میکنم عقب افتادم تو این زمینه

نه بآو. دخترا تا 35 بیشتر مجردن. ولی خب آره دیربشه ذوقی نیست من خودم دوس دارم تنها باشم ی جوری گیرکردم

درکت میکنم چون خودمم سی سالمه و بحران بشدت گرفتتم البته برای شما اقایون بحران اصلی چهل سالگیتونه

پفکی آیدی چیزی میدین جای دگ پیام بد م من همونم گفتم هم سنتم و باهم حرف زدیم

نه بآو. دخترا تا 35 بیشتر مجردن. ولی خب آره دیربشه ذوقی نیست من خودم دوس دارم تنها باشم ی جوری گی ...

شما هنوز 29 هستی باید 30 بشی بفهمی چی میگم

من از خودم برات یه سرزمین ساختم ، تو شب و روز فکر اونور مرزی... آقا هستم