چند ماهی هست سی سالم شده همه چیز زندگیم هم محیاست خونه ماشین شغل ، در حد فوق العاده نیستن ولی اوکی ان فقط انگار شوق زندگی ندارم مجرد هم هستم خانواده هم چشم انتظار ازدواج منن تک و توک هم موهام و ریشام سفید شده ، پیر شدیم الکی زندگی هم نکردیم
من از خودم برات یه سرزمین ساختم ، تو شب و روز فکر اونور مرزی... آقا هستم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
دلم هم میخواد دوست دختر هم داشتم صحبت های ازدواج هم پیش اومد ولی اونموقع خوش گذرون تر بودم جدی نگرفت ...
حالا اگه جدی به فکرشی اول از فامیل و دوست و همسایه شروع کن خوب فکر کن ،ی دفتر بردار هرکس میشناسی و ب نظرمناسبته بنویس اگه پیدا نکردی برو تو کار خانوادت تا معرفی کنن یا خودت با کسی اشنا شو ....قبلش هم حتما از اینجا برو اگه بفهمن اینجا عضوی ردت میکنن
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حالا اگه جدی به فکرشی اول از فامیل و دوست و همسایه شروع کن خوب فکر کن ،ی دفتر بردار هرکس میشناسی و ب ...
نمیدونم والا ازدواج سنتی بنظرم یکم عجیبه ادم شروع کنه هی بره خواستگاری تا وقتی یکی بله بده ، ولی این دوره زمونه هم ازدواج از طریق دوستی زیاد دوامی نداره کار سختی شده خلاصه
من از خودم برات یه سرزمین ساختم ، تو شب و روز فکر اونور مرزی... آقا هستم
نمیدونم والا ازدواج سنتی بنظرم یکم عجیبه ادم شروع کنه هی بره خواستگاری تا وقتی یکی بله بده ، ولی این ...
سنتی اون مدلی ک دیگه نه ....مثلا از دوستان و همسایه و فامیل حرفشو بزنید اگه اوکی بودن ، چند جلسه معاشرت و بیرون رفتن و مشاوره و بعد اگه اوکی شد خاستگاری رسمی و قباله برون و ...
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....