2777
2789
عنوان

سی سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 36 پست
چرا ازدواج نمیکنی؟من الان زندگیم گل و بلبل نیست ولی بازم ب عقب برگردم ازدواج میکنمچون تنهایی خیلی سخ ...

زن گرفتن این روزا یکم سخت تر شده

من از خودم برات یه سرزمین ساختم ، تو شب و روز فکر اونور مرزی... آقا هستم

اهاپس چرا پسرای ۳۰ساله اطراف من این بحرانو ندارنیکم خودتو با چیزای فان و مهیج سرگرم کن

نمیدونم شاید ادم با ادم فرق کنه ولی من حس میکنم عقبم از زندگی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وقتشه ی زن بگیری و بچه دارشی تا بفهمی بدبختی و غم یعنی چه🤣

دلم هم میخواد دوست دختر هم داشتم صحبت های ازدواج هم پیش اومد ولی اونموقع خوش گذرون تر بودم جدی نگرفتم پرید

جوونی میانسالم نیستی این بحرانم منم دارمش اغلب تو هر سنی ادما فک میکنن دیره پ ربطی نداره

این ریش لعنتی سفید داره میشه تو اینه میبینی ناخودآگاه میگی پیر شدیما

دلم هم میخواد دوست دختر هم داشتم صحبت های ازدواج هم پیش اومد ولی اونموقع خوش گذرون تر بودم جدی نگرفت ...

حالا اگه جدی به فکرشی اول از فامیل و دوست و همسایه شروع کن خوب فکر کن ،ی دفتر بردار هرکس میشناسی و ب نظرمناسبته بنویس اگه پیدا نکردی برو تو کار خانوادت تا معرفی کنن یا خودت با کسی اشنا شو ....قبلش هم حتما از اینجا برو اگه بفهمن اینجا عضوی ردت میکنن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
آخی عزیزم پسر هستی یعنی و ازدواج نکردی اخه چرا سی سن کمی نیست

پیش نیومده فعلا اون حس اعتمادی که به یه دختر پیدا کنم

حالا اگه جدی به فکرشی اول از فامیل و دوست و همسایه شروع کن خوب فکر کن ،ی دفتر بردار هرکس میشناسی و ب ...

نمیدونم والا ازدواج سنتی بنظرم یکم عجیبه ادم شروع کنه هی بره خواستگاری تا وقتی یکی بله بده ، ولی این دوره زمونه هم ازدواج از طریق دوستی زیاد دوامی نداره کار سختی شده خلاصه

ای بابا مگه میشه تو سی سال اون حس پیدا نکنی نکنه ترنسی

😂😂😂 نه خانم منظورم اینه که دختر خوبی که به درد ازدواج بخوره پاک و نجیب باشه سر راهم قرار نگرفته

نمیدونم والا ازدواج سنتی بنظرم یکم عجیبه ادم شروع کنه هی بره خواستگاری تا وقتی یکی بله بده ، ولی این ...

سنتی اون مدلی ک دیگه نه ....مثلا از دوستان و همسایه و فامیل حرفشو بزنید اگه اوکی بودن ، چند جلسه معاشرت و بیرون رفتن و مشاوره و بعد اگه اوکی شد خاستگاری رسمی و قباله برون و ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
سنتی اون مدلی ک دیگه نه ....مثلا از دوستان و همسایه و فامیل حرفشو بزنید اگه اوکی بودن ، چند جلسه معا ...

ممنون اره باید دست به کار بشم