2777
2789
عنوان

بوی بد بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9393 بازدید | 315 پست
نه آخه واقعا خودم بو میکنم بو میدم دیگه الان برنامه ریختم به جای یک روز در میان هر روز برم حمام

به حس کردن خودت نیس اگه اینجوری بود ادمایی که اسکیزوفرنی دارن و توهم و هذیان دارن اون توهما واقعی هستن مگه نه؟ تو همه چیزو امتحان کردی برو دکتر غدد اگه بازم کارساز نبود مطمئن باش ریشه ی ذهنی داره 🌸

به حس کردن خودت نیس اگه اینجوری بود ادمایی که اسکیزوفرنی دارن و توهم و هذیان دارن اون توهما واقعی هس ...

آره میرم دکتر غدد امیدوارم تاثیر گذار باشه همه به من میگن تو سرد و بی احساسی وقتی کسی باهات سلام میکنه بغلش نمیکنی در صورتی که من به خاطر بوی عرق میترسم به کسی نزدیک بشم حتی روز اول مدرسه دوستام هرچی گفتن بیا پیش ما بشین الکی بهونه آوردم رفتم یه جای دیگه نشستم در صورتی که دوست داشتم برم پیش دوستام بشینم اما از بوی عرق میترسم

دنیا خیلی بی رحمه عزیز ترین کستو میگیره و توقع داره بازم به زندگیت ادامه بدی...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آره میرم دکتر غدد امیدوارم تاثیر گذار باشه همه به من میگن تو سرد و بی احساسی وقتی کسی باهات سلام میک ...

عزیزم هیچکسی دوس نداره بغل کسی بشینه که بوی عرق میده چه برسه به بغل کردن مطمئن باش اگه واقعا انقدر شدید بو میدادی خود مردم جوری ازت فرار میکردن متوجه بشی چه برسه دلشون بخواد کنارت باشن برو پیش روانشناس عزیزم اصلنم انقد خودتو اذیت نکن🌸

عه چقد کوچولویی اخ خدا ازمایش تیرویید دادی؟

آره آزمایش دادم اما هیچ مشکلی نداشتم کاش حداقلش یه مشکلی داشتم حلش میکردم ولی حالا مشکلی ندارم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم از دست بوی عرق

غصه و حرص زیاد میخوری؟؟

من به مدت خیلی غصه داشتم

میبخشید مامم میزدم ولی افاقه نمیکرد نمیدونم چم بود

سه ماهی اینجوری بودم

بعد خودبخود بازم درست شدم

اون سه ماه محل زندگیم عوض شده بود

اومدم خونه خودم اکی شد

انگار آب و هوا نمیسازه !

درخواست دوستی به هیچ عنوان قبول نمیکنم🚫⛔ حتی شما دوست عزیز❤️ هر چی میخوای بگی تو تاپیک بگو 😘

نه آخه واقعا خودم بو میکنم بو میدم دیگه الان برنامه ریختم به جای یک روز در میان هر روز برم حمام

ببین یک نکته ای رو بهت بگم که فقط من در خودم دیدم و در هیچ کسی ندیدم. من تازه که به بلوغ رسیده بودم مدام زیر بغلم بوی بد میداد. حتی وقتی از حمام بیرون میومدم بعد یک ربع بوی تیز و بدی میداد. و ببخشید ناحیه تناسلی هم بویی شبیه الکل میداد. بعد حدود یکسال خودش خوب شد. من الان که فکر میکنم بنظرم مشکل هورمونی داشتم و باید مادرم منو دکتر میبرد . چون بعدا خوب شد و کاملا مشخص بود هورمونیه. شاید شما اینجوری باشی

غصه و حرص زیاد میخوری؟؟من به مدت خیلی غصه داشتممیبخشید مامم میزدم ولی افاقه نمیکرد نمیدونم چم بود سه ...

غصه حرص آره زیاد میخورم اما در هر شرایط و هر شهری کلا مشکل بوی بد عرق دارم

ببین یک نکته ای رو بهت بگم که فقط من در خودم دیدم و در هیچ کسی ندیدم. من تازه که به بلوغ رسیده بودم ...

آره میخوام برم آزمایش هورمونی بدم