دیگه روانی شدم رو بالشتی و رو تختی رو هفته ای یک بار میشورم یک روز درمیون دوش میگیرم هر روز لباسامو با مایع خوشبو میشورم زیر بغلم ضد تعریق میزنم هر کاری بگید میکنم ولی هیچی به هیچی
دنیا خیلی بی رحمه عزیز ترین کستو میگیره و توقع داره بازم به زندگیت ادامه بدی...
نه آخه واقعا خودم بو میکنم بو میدم دیگه الان برنامه ریختم به جای یک روز در میان هر روز برم حمام
به حس کردن خودت نیس اگه اینجوری بود ادمایی که اسکیزوفرنی دارن و توهم و هذیان دارن اون توهما واقعی هستن مگه نه؟ تو همه چیزو امتحان کردی برو دکتر غدد اگه بازم کارساز نبود مطمئن باش ریشه ی ذهنی داره 🌸
به حس کردن خودت نیس اگه اینجوری بود ادمایی که اسکیزوفرنی دارن و توهم و هذیان دارن اون توهما واقعی هس ...
آره میرم دکتر غدد امیدوارم تاثیر گذار باشه همه به من میگن تو سرد و بی احساسی وقتی کسی باهات سلام میکنه بغلش نمیکنی در صورتی که من به خاطر بوی عرق میترسم به کسی نزدیک بشم حتی روز اول مدرسه دوستام هرچی گفتن بیا پیش ما بشین الکی بهونه آوردم رفتم یه جای دیگه نشستم در صورتی که دوست داشتم برم پیش دوستام بشینم اما از بوی عرق میترسم
دنیا خیلی بی رحمه عزیز ترین کستو میگیره و توقع داره بازم به زندگیت ادامه بدی...
آره میرم دکتر غدد امیدوارم تاثیر گذار باشه همه به من میگن تو سرد و بی احساسی وقتی کسی باهات سلام میک ...
عزیزم هیچکسی دوس نداره بغل کسی بشینه که بوی عرق میده چه برسه به بغل کردن مطمئن باش اگه واقعا انقدر شدید بو میدادی خود مردم جوری ازت فرار میکردن متوجه بشی چه برسه دلشون بخواد کنارت باشن برو پیش روانشناس عزیزم اصلنم انقد خودتو اذیت نکن🌸
نه آخه واقعا خودم بو میکنم بو میدم دیگه الان برنامه ریختم به جای یک روز در میان هر روز برم حمام
ببین یک نکته ای رو بهت بگم که فقط من در خودم دیدم و در هیچ کسی ندیدم. من تازه که به بلوغ رسیده بودم مدام زیر بغلم بوی بد میداد. حتی وقتی از حمام بیرون میومدم بعد یک ربع بوی تیز و بدی میداد. و ببخشید ناحیه تناسلی هم بویی شبیه الکل میداد. بعد حدود یکسال خودش خوب شد. من الان که فکر میکنم بنظرم مشکل هورمونی داشتم و باید مادرم منو دکتر میبرد . چون بعدا خوب شد و کاملا مشخص بود هورمونیه. شاید شما اینجوری باشی