2777
2789
عنوان

بوی بد بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 8810 بازدید | 305 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مام خیلی مهمه. باید بعد حمام و هر وقت میخای از خونه بیرون بری بزنی. دو تا بخر یکی برای بعد حمام که ت ...

همیشه استفاده میکنم مطمئنم اونقدری که من از شوینده و مام و ضدتعریق استفاده میکنم کسی استفاده نمیکنه ولی هیچی به هیچی

دنیا خیلی بی رحمه عزیز ترین کستو میگیره و توقع داره بازم به زندگیت ادامه بدی...

برای منم همینه خسته شدم از حوم درمیام نیم ساعت بعدش بو عرق میگیرم

دیگه من تصمیم گرفتم هر روز دوش بگیرم یک روز در میان فایده نداره

همیشه استفاده میکنم مطمئنم اونقدری که من از شوینده و مام و ضدتعریق استفاده میکنم کسی استفاده نمیکنه ...

فقط و فقط لاغر کن تپل هم نه لاغر.منم همینم لاغر کردم بوی بد از بدنم خارج شده تازه لاغر تر کنم کلا بو نمیگیرم و مدام ورزش کن که عرق سمی بزنه بیرون

نام هرمارکی میخری فقط مردونه بخرآمبرلا میخرم مردونه سورمه ای

آمبرلا داشتم خوب نبود

عزیزم چه جوریه که کل دنیا بوی گل میدن فقط تو بوی بد میدی؟ نه عزیزم کسی که انقد حساسه میتونه بوی عرق بقیه هم متوجه بشه خودت بشین با خودت فکر کن تاحالا چند بار پیش اومده از بوی عرق دیگران بدت بیاد اگه دیدی خیلی کمه یا اصلا متوجه نمیشی یا پیش نیومده دیگران بهت بگن بو میدی برو از چند نفر که مطمئنی ازشون الکی تمجید نمیکنن یا الکی نمیکوبنت و ایراد گیر نیستن بپرس ببین واقعا بو میدی یا نه من پیشنهادم یه روانشناسه خوبه من خودم کارشناسی رواشناسی دارم احتمال میدم ریشه ی ذهنی داشته باشه مخصوصا که سنت کمه 🌸انقدر خودتو اذیت نکن🌸

عزیزم چه جوریه که کل دنیا بوی گل میدن فقط تو بوی بد میدی؟ نه عزیزم کسی که انقد حساسه میتونه بوی عرق ...

نه آخه واقعا خودم بو میکنم بو میدم دیگه الان برنامه ریختم به جای یک روز در میان هر روز برم حمام

نه آخه واقعا خودم بو میکنم بو میدم دیگه الان برنامه ریختم به جای یک روز در میان هر روز برم حمام

عزیزم همه ادما بو میدن حتی بدن هر ادمی بوی متفاوتی داره منظور از بو دادن عرق تیز و ازاد دهندس حس میکنم زیادی حساسی با خودت فکر کن ببین چند بار متوجه بوی عرق دیگران شدی تویی که انقدر حساسی باید متوجه بوی دیگرانم بشی دیگه نه؟ پیشنهادم اینه اول از اطرافیان قابل اعتمادت بپرسی ببینی این مسئله واقعیته یا نه