2777
2789
عنوان

بوی بد بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 8818 بازدید | 305 پست
نه آخه واقعا خودم بو میکنم بو میدم دیگه الان برنامه ریختم به جای یک روز در میان هر روز برم حمام

به حس کردن خودت نیس اگه اینجوری بود ادمایی که اسکیزوفرنی دارن و توهم و هذیان دارن اون توهما واقعی هستن مگه نه؟ تو همه چیزو امتحان کردی برو دکتر غدد اگه بازم کارساز نبود مطمئن باش ریشه ی ذهنی داره 🌸

به حس کردن خودت نیس اگه اینجوری بود ادمایی که اسکیزوفرنی دارن و توهم و هذیان دارن اون توهما واقعی هس ...

آره میرم دکتر غدد امیدوارم تاثیر گذار باشه همه به من میگن تو سرد و بی احساسی وقتی کسی باهات سلام میکنه بغلش نمیکنی در صورتی که من به خاطر بوی عرق میترسم به کسی نزدیک بشم حتی روز اول مدرسه دوستام هرچی گفتن بیا پیش ما بشین الکی بهونه آوردم رفتم یه جای دیگه نشستم در صورتی که دوست داشتم برم پیش دوستام بشینم اما از بوی عرق میترسم

دنیا خیلی بی رحمه عزیز ترین کستو میگیره و توقع داره بازم به زندگیت ادامه بدی...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آره میرم دکتر غدد امیدوارم تاثیر گذار باشه همه به من میگن تو سرد و بی احساسی وقتی کسی باهات سلام میک ...

عزیزم هیچکسی دوس نداره بغل کسی بشینه که بوی عرق میده چه برسه به بغل کردن مطمئن باش اگه واقعا انقدر شدید بو میدادی خود مردم جوری ازت فرار میکردن متوجه بشی چه برسه دلشون بخواد کنارت باشن برو پیش روانشناس عزیزم اصلنم انقد خودتو اذیت نکن🌸

عه چقد کوچولویی اخ خدا ازمایش تیرویید دادی؟

آره آزمایش دادم اما هیچ مشکلی نداشتم کاش حداقلش یه مشکلی داشتم حلش میکردم ولی حالا مشکلی ندارم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم از دست بوی عرق

دنیا خیلی بی رحمه عزیز ترین کستو میگیره و توقع داره بازم به زندگیت ادامه بدی...