2777
2789
عنوان

بوی بد بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9150 بازدید | 308 پست
مام امبرلا بگیر عااالیه

استفاده کردم قبلا ولی هیچ تاثیری نداشت عرق میکردم بوی عرقم باهاش قاطی میشد اصلا یه بوی افتضاح تری میشد

دنیا خیلی بی رحمه عزیز ترین کستو میگیره و توقع داره بازم به زندگیت ادامه بدی...

من دو ساله اینجوری شدم از وقتی کبدم چرب شد هر کاری کنم بعد یه ساعت بو میدم

شمام صبحا ناشتا یک استکان ابجوش بعلاوه چندقطره ابلیمو بخور، ده دقیقه بعدش صبحانه بخور. برای دفع سموم خیلی خوبه، برای کبد چرب مفیده

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسمشون چیه

صبح منو تگ کن تا عکسشون رو بفرستم واست ....بخر اگه خوب شدی منو دعاکن ...ارزون هم هستا هرکدوم ۱۰۰تومن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
کجات بو میگیره مثلا زیر بغل یا کل بدن؟منکه تا ده سالم رو تختی نشورم بو نمیدهچجوری اخه مگع زیر بغل ب ...

زیر بغلم آخه من خیلی حساسم روی بو مجبورم زود به زود روتختی مو بشورم

صبح منو تگ کن تا عکسشون رو بفرستم واست ....بخر اگه خوب شدی منو دعاکن ...ارزون هم هستا هرکدوم ۱۰۰تومن

باشه عزیزم

ادویه جات و گرمی اصلا نمیخورم همه این کار ها رو میکنم شرایط لیزر ندارم چون ۱۵ سالمه ولی هیچی به هیچی

ببین سنت هنوز کمه

طبیعیه الان بدنت تعریقش بیشتر باشه

چندسال دیگه خیلی بهتر میشه و کمتر بو میگیره

من از مام داو، آمبرلا و رکسونا راضی بودم میخوای امتحان کن

نزدیک ۴۰ روز آب ولرم با خاک شیر میخوردم اما تاثیر نداشت ولی تا حالا آب لیمو امتحان نکردم

نه ابلیمو بخور باید اسیدی باشه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

یه کیسه های لایه بردار هست، کیسه کره ای، از اونا بگیر، هفته ای یبار با حوصله بدنتو لایه برداری کن

نوره زرنیخ دار بگیر و استفاده کن ده روز یبار، بعدشم حنا بزن

تغذیه خیلی مهمه، دمنوش سیب و دارچین و بادیان ستاره ای، بوی تنو خیلی خوب میکنه

بدنتو با صابون نشور شامپو بدن بزن

ببین سنت هنوز کمهطبیعیه الان بدنت تعریقش بیشتر باشهچندسال دیگه خیلی بهتر میشه و کمتر بو میگیرهمن از ...

داو رکسونا استفاده نکردم ولی آمبرلا و چند مدل دیگه امتحان کردم هیچ تاثیری نداشت

زیر بغلم آخه من خیلی حساسم روی بو مجبورم زود به زود روتختی مو بشورم

بوتاکس کن زیر بغلتو

روزی یک بار فقط بدنتو برو ۳۰ ثانیه زیر آب برون اینکه موهاتو خیس کنی. و زیر بغلم شامپو بزن آب بکش بعدش که میای لباس تمیز بپوش و زیر بغل مام داو قارچی بزن

دیگ با این روش ب هیچ وجه بو نمیگیری

چجوری بخورم آخه ناشتا باید قرص تیروئید بخورم

مگه قرص تیروئید با اب لیمو تداخل داره؟

موقع نمازصبح قرص تیروئیدت بخور، بخواب، بعدش که پاشدی برا صبحانه ابجوش و ابلیمو بخور

میتونی خودت یجور مدیریت کنی دیگه