2777
2789
عنوان

بوی بد بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 8576 بازدید | 294 پست
از وقتی سن بلوغ شروع شد اینجوری ام الان ۱۵ سالمه

اهاااان.خب عزیزم هنوزم تو همون مراحلی...

بهترین کار اینه خودتو ببندی به ورزش تا تمام سموم بدنت دفع بشه، فکرکردم سنت زیاده

طبیعیه فعلا هورمونات قاطیه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

اسکراب دانه درشت .یا نمک حمام بزن زیر بغلت خوب ماساژ بده بشور .بعدش شهدالعسل بزن زیر بغلت

اتفاقا ضدتعریقی که استفاده میکنم شهدالعسل هست ولی هیچ تاثیری نداره

دنیا خیلی بی رحمه عزیز ترین کستو میگیره و توقع داره بازم به زندگیت ادامه بدی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای..شاید بد زدن براش یا خدا

اره من خودم قصد داشتم کف دستمو چون زیاد عرق میکنه بوتاکس بزنم اینو که دیدم پشیمون شدم

واقعا باید بری پیش یه متخصص که تجربه و تبحر داره وگرنه دستی دستی خودتو ناقص میکنی

اسی دوش اب نمک بگیر ببین بهتر نمیشی؟خیلی نمک نزنی پوستت بسوزه

دیشب به زیر بغلم نمک زدم بعد از اینکه شیو کردم خیلی سوزوند سریع شستم

سلام عزیزم اولا خودتو اذیت نکن میدونم بابتش ناراحتی اما شاید مشکل هورمونی چیزی باشه بهتره به دکتر مر ...

ادویه جات و گرمی اصلا نمیخورم همه این کار ها رو میکنم شرایط لیزر ندارم چون ۱۵ سالمه ولی هیچی به هیچی

از این پودرهای ضدتعریق از عطاری بگیر منم مثل توبودم حالا دیگه ی درصدم بو نمیدم

اسمشون چیه

راستی یه چیزم یادم رفت بگم کمک کننده ست، صبحا ناشتا یک استکان ابجوش بعلاوه چندقطره ابلیمو بخور

هرصبح ، ده دقیقه بعدش صبحانه بخور

سموم بدن رو دفع میکنه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

راستی یه چیزم یادم رفت بگم کمک کننده ست، صبحا ناشتا یک استکان ابجوش بعلاوه چندقطره ابلیمو بخورهرصبح ...

نزدیک ۴۰ روز آب ولرم با خاک شیر میخوردم اما تاثیر نداشت ولی تا حالا آب لیمو امتحان نکردم