2777
2789
عنوان

بوی بد بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9103 بازدید | 307 پست

بببن وقتی با مام و بادی حل نمیشه پس باید بدنتو از داخل خوش بو کنی

کلی دمنوش هست که وسه همینه من توی اینستا زیاد دیدم تحقیق کن حتما جواب میده چون طبیعیه

زاج رو شنیدم خیلی خیلی کمک میکنه فقط میگن باکتری زاست

برای زیر بغل صابون ضد باکتری بگیر

میتونی بوتاکسم کنی بوتاکس زیر بغل که موثره

یه روز در میون دوش میگیری

بادی و مام استفاده میکنی

پس حتما از داخل بدنته

و تو تعریقت زیاده

بببن وقتی با مام و بادی حل نمیشه پس باید بدنتو از داخل خوش بو کنیکلی دمنوش هست که وسه همینه من توی ا ...

تعریقم که زیاده و از صابون آنتی باکتریال استفاده میکنم اما چون سنم کمه نمیتونم بوتاکس کنم

دنیا خیلی بی رحمه عزیز ترین کستو میگیره و توقع داره بازم به زندگیت ادامه بدی...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از وقتی سن بلوغ شروع شد اینجوری ام الان ۱۵ سالمه

اها پس مال بلوغه بعد 18 دیگه بو نمیدی به این صورت

من و خواهرمم تو سن بلوغ هر چی استفاده میکردیم جلو بو رو نمیگرفت،پسرمم همین طور تا 17رو رد کرد الان عادی شده با رعایت بهداشت دیگه بو نمیده

شما یکروز درمیان بنظرم کمه.من هروز.اگرم حموم نرم بدنمو هرروز میشورن غیرسرم.عاصی بودم ازبو .توحموم با شامپو ضدقارچ خودمو مسشورم احموم میام سرکه سیب طبیعی میزنم خشک شه بوش میره بعد بادی اسپلش بوش ملایم باشه .البته بو میگیره اما یکروز بعد .قبلش ازحموم میومدم بو میگرفتم

والا نه تنها هیچ تاثیری روی تعریق و بوی عرق نداشت فوق العاده رایحه هاش بد بودن

واااای همش تبلیغ الکیییی

این کاربری دست دختر داییم آتوسا بود که مهندس بود اینا قرار بود آخرای پاییز بره قطر اما بخاطر مشکلات خانوادگی زودتر کاراشو کرد رفت قطر کاربریش یه مدت خراب بود دادش به من گفت اگه درست شد نی نی سایت خوبع اگه نشد ولش درضمن درخواست دوستی چه خانم چه آقا به هیچ وج پذیرفته نمیشود ای بابااا درخواست نده آقای بی شعور حتما باید فوش بدم تا درخواست ندی؟ منم مهندس کامپیوتر هستم مجردم

شما یکروز درمیان بنظرم کمه.من هروز.اگرم حموم نرم بدنمو هرروز میشورن غیرسرم.عاصی بودم ازبو .توحموم با ...

آخه هر روز که موهام نابود میشه من یک روز در میان دوش میگیرم شیو میکنم و از لایه بردار صابون آنتی باکتریال استفاده میکنم هر لباس رو یک بار بپوشم بعدش با یه مایع خوشبو تمیز میشورم روتختی مو هفته ای یک بار میشورم هر دفعه هم از حموم میام بیرون ضدتعریق استفاده میکنم ادویه سیر و پیاز نمیخورم

نمک کم میخوری؟ ادویه جاتت رو کم کن آب زیاد بخور شامپو بدن نزن صابون تمیزتر می کنه هر دفعه لیف بزن با ...

ادویه کلا نمیخورم نمک هم به اندازه میخورم

چاقی٫؟لاغر کن منم همینم لاغر کردم چند کیلو کم شد.بو فقط لاغر کن و مرتب ورزش کن تا غرق بد از بدنت بزن ...

چاق نیستم یکم تپلم ولی رفیقم تپله اما بوی گل میده

مام صابونی رکسونا و اسپریسو امتحان کنکسیم بهت گفته یا خودت فکر میکنی بو میدی

کسی بهم نگفته چون کلا از ترس به کسی نزدیک نمیشم اما خودم مدام لباسام بو میکنم و زیر بغلم رو واقعا بو میده