2777
2789
عنوان

بوی بد بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9373 بازدید | 315 پست
استفاده کردم اما تاثیر نداشته ولی سعی میکنم هر روز استفاده کنم ببینم تاثیر داره یا نه

اولش باید هر روز بزاری تا یکم تاثیر بزاره

ببین من دیگه روزی ۴ بار دوش میگرفتم ولی بازم بوی بد میداد

منی که هیچوقت نمیفهمیدم چرا عرق یه عده بو میده حالا خودم وحشتناک درگیرش بودم هنوزم هفته ای دوبار حنا میزارم

نمیخواستم دیگه عضو بشم ولی بازم نتونستم😊 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سورملینا😅

این کاربری دست دختر داییم آتوسا بود که مهندس بود اینا قرار بود آخرای پاییز بره قطر اما بخاطر مشکلات خانوادگی زودتر کاراشو کرد رفت قطر کاربریش یه مدت خراب بود دادش به من گفت اگه درست شد نی نی سایت خوبع اگه نشد ولش درضمن درخواست دوستی چه خانم چه آقا به هیچ وج پذیرفته نمیشود ای بابااا درخواست نده آقای بی شعور حتما باید فوش بدم تا درخواست ندی؟ منم مهندس کامپیوتر هستم مجردم

سورملینا😅

به خدا ازش استفاده کردم ولی هیچ تاثیری نداشت افتضاح بود تازه خیلی هم بوی بدی داره

دنیا خیلی بی رحمه عزیز ترین کستو میگیره و توقع داره بازم به زندگیت ادامه بدی...

ی کاری بگم انجام میدییییی؟اگه مام ضدتعریق لیدی اسپید بخری ی عمر دعام میکنیاصلا اصلا عرقت بو بد نمیگی ...

از مام اینا زیاد استفاده کردم اما اینو میخرم امیدوارم خوب باشه

به خدا ازش استفاده کردم ولی هیچ تاثیری نداشت افتضاح بود تازه خیلی هم بوی بدی داره

واقعااااااااااااااااا دوستم یکی گرفته بود میگفت عالیععع

این کاربری دست دختر داییم آتوسا بود که مهندس بود اینا قرار بود آخرای پاییز بره قطر اما بخاطر مشکلات خانوادگی زودتر کاراشو کرد رفت قطر کاربریش یه مدت خراب بود دادش به من گفت اگه درست شد نی نی سایت خوبع اگه نشد ولش درضمن درخواست دوستی چه خانم چه آقا به هیچ وج پذیرفته نمیشود ای بابااا درخواست نده آقای بی شعور حتما باید فوش بدم تا درخواست ندی؟ منم مهندس کامپیوتر هستم مجردم

واقعااااااااااااااااا دوستم یکی گرفته بود میگفت عالیععع

والا نه تنها هیچ تاثیری روی تعریق و بوی عرق نداشت فوق العاده رایحه هاش بد بودن

تو حموم به زیر بغلت جوش شیرین خیس کن بزن و ماساژ بده و بشور ،بعدم موقع بیرون اومدن از حموم وقتی که زیر بغلت یکم نم داره و خیسه از خشکش بزن زیر بغلت اگه خیسم شد اشکال نداره فک کنم بعد همونجوری بیا بیرون ،من زاج رو هم شنیدم و ..