2777
2789
نه وقتی اب قلم میخونی اب قلبم یعنی نیاز ب اموزش داری🫠

شدیدا وقتی هم معلمم یه باکلاس باشه نیازمندتم

کاش آنچه در قلب من بود دروغ بود، کاش اصلا نمیفهمیدمت...کاش..کاش ..کاش..گرما راحس میکنی وخورشید را انکار....💔

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عالیه تو خیلی باهوشی میتونی

مرسی آره اونقد باهوشم که تورو انتخاب کردم

کاش آنچه در قلب من بود دروغ بود، کاش اصلا نمیفهمیدمت...کاش..کاش ..کاش..گرما راحس میکنی وخورشید را انکار....💔

معلم نمونه کشوری 😂😂😂🚶🏿♀️یکم دست بزن هم دارما

تو چاقو بکش قلب تیکه کن قلب ما که زخمیه زخم شمام روش

الان اسی میاد میگه اینا تو تاپیکم دارن شعر میگن بیا بریم فردا بیا سرکلاس خوبه؟

فردا تعطیله که

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عه ؟

من که چیزی ندارم باشه برای بعدا😂

من خودم میام سراغ شاگردام نگران نباش برو زود بخواب بتونی صب بیدارشی

چشم جیش لالا شب بخیر

حالا شما دو نفر تاپیک مردمو به بیراهه بردین ،من چرا باید تا اخر چتاتونو بخونم ؟!😒

همیشه دلم میخواست منم امضا داشته باشم ولی گوشیم بدرد نمیخورد تا اینجا نمیومد ،حالا اینم امضا.از صبح هر چی به مغزم فشاور اوردم یچیزی یادم بیاد بنویسم یاد نیومد😒