2777
2789
آخه گفته بودن بیشتر از دو ساعت نمونه ترسیدم .این همه زحمتی کشیدم

نه اگر بوش خوبه و هوای خونه خیلی گرم نیست.

من همیشه با آب قلم خورشت درست میکنم غذا ظهر میمونه شب شوهرم میخوره هیچ مشکلی نداشت

فکر نکنم ببین ظاهر و مزه و بوش بد نشده ؟بعد یه جا گفتی براش خیلی زحمت کشیدی . چجوری پختی مگه؟

خیلی زیاد بود بعد قصاب تیکه نکرده بود . شستشو تو چندتا قابلمه یه بار ریختم گذاشتم جوش اومد آبش ریختم دوباره با پیازو سیر و ادویه گذاشتم شب تا صبح موند بعد استخوان جدا کردم مغز جدا کردم .بعد روغن روش گرفتم.بعد مغز وگوشتاش تو مخلوط کن با یه ذره آبش ریختم که میکس بشه بعد قاطی بقیه آبا کردم.خیلی بزرگ بود اذیت شدم کلی هم ظرف کثیف شده گذاشتم تو وایتکس تا صبح بمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی زیاد بود بعد قصاب تیکه نکرده بود . شستشو تو چندتا قابلمه یه بار ریختم گذاشتم جوش اومد آبش ریخت ...

خدا قوت واقعا زحمت کشیدی امیدوارم که خراب نشده باشه

اگه هوای خونتون گرم بوده حتما امتحانش کن که سالم باشه

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

بیشترین سختیش اینه بچه هفت ماهه دارم نمیذاره هیچ کاری کنم

الهی 😍 خدا حفظش کنه ♥️

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

ریختم تو زیپ کیف.بعضیاشم تو جا یخی پلاستیکیا

من میریزم تو کیسه فریزر که برای به هست لوزی شکل .خیلی مرتب تر میشه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒....