همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
به به :)من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفاییعهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی
یار مرا
غار مرا
عشق جگر خوار مرا
یار تویی غار تویی
خواجه نگه دار مرا
کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫 اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باورهای غلطی را که قرن هاست در ذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند زیر سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 🦋 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد
آری، همه باخت بود سرتاسر عمردستی به گیسوی تو بردم بردم
ما ز یاران چشم یاری داشتیم
خود غلط بود آنچه ما پیداشتیم
کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫 اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باورهای غلطی را که قرن هاست در ذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند زیر سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 🦋 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد
مرا گفت برخیز و دل شاددارروان را ز درد و غم آزاد دار
راز دل با تو گفتنم هوس است
خبر دل شنفتنم هوس است