2777
2789
عنوان

مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 143 پست
عالیآری آن روز چو میرفت کسی داشتم آمدنش را باورمن نمی دانستم معنی هرگز راتو چرا بازنگشتی دیگر؟

روزگاری شد که در میخانه خدمت میکنم

در لباس فقر کار اهل دولت میکنم

کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫 اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باورهای غلطی را که قرن هاست در ذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند زیر سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 🦋 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تو از قبیله خوبان سست پیمانیمن از جماعت عشاق سخت پیوندم

من بلوطی پیر بودم پای یک کوه بلند

نیمم آتش سوخت و نیم دیگرم باد برد

ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)

روزگاری شد که در میخانه خدمت میکنمدر لباس فقر کار اهل دولت میکنم

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم

هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

تا توانی رفع غم از خاطر غمناک کندر جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

نسل در نسل زمین گشتند تا پیدا کنند

سایه ی پر های رنگارنگ آن طاووس را

کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫 اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باورهای غلطی را که قرن هاست در ذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند زیر سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 🦋 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارمهواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

مرا یاد کنی یا نکنی

باورت گر بشود گر نشود

نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

نسل در نسل زمین گشتند تا پیدا کنندسایه ی پر های رنگارنگ آن طاووس را

آسمان چون جمع مشتاقان پریشان میکند

در شگفتم من نمی پاشد ز هم دنیا چرا

مرا یاد کنی یا نکنیباورت گر بشود گر نشودنفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

به به

تا توانی خور به بازوی خویش

که سعیت بود در ترازوی خویش

تو از قبیله خوبان سست پیمانیمن از جماعت عشاق سخت پیوندم

مرا عهدیست با جانان

که جانان جان من باشد

[QUOTE=424207241]من بلوطی پیر بودم پای یک کوه بلند نیمم آتش سوخت و نیم دیگرم باد برد[/QUOدلم چو لاله ...

تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را

تو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را

به بهتا توانی خور به بازوی خویشکه سعیت بود در ترازوی خویش

شب شراب نیرزد به بامداد خمار

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرابی وفا حالا که افتاده ام از پا چرا

ای همای رحمت تو چه آیتی خدارا

که به ما سوا فکندی همه سایه همارا

رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه  و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم‌ کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمی‌دادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک‌ منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و  منه رو سیاه رو خیلی سریع می‌بخشی🥹🚶🏻‍♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی می‌خوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓
دارم هوای یاران از دست رفته رایاری کن ای اجل که به یاران رسانیم

معشوق عیان میگذرد بر تو، ولیکن

اغیار همیبیند از آن بسته نقاب است

رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه  و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم‌ کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمی‌دادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک‌ منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و  منه رو سیاه رو خیلی سریع می‌بخشی🥹🚶🏻‍♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی می‌خوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓