2777
2789
عنوان

عموم بهم

129 بازدید | 10 پست

تاپیکو نترکونید حالم واقعان خرابه عموم از اول بچگی بهم چشم بد داشت به مادرم میگم مادرم میگه کرم از خودته بابام معتاده مادرمم حرفمو باور نمیکنه اگه برم شکایت کنم کاری دستم هست اگه وکیل اینجاست جوابمو بده توروخدا خسته شدم از دستش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چشم بد داشته یا کاری هم کرده تعرضی چیزی چون برا چشم بد داشتن نمیتونی شاکی بشی ولی اگه تعرض یا تجاوز داشته با مددکا. اجتماعی صحبت کن راهنماییت کنن چیکار کنی فقط اینو ممکنه در سکوت و خفا بترسونه

بخدا خستم از دستش خونه مادر بزرگم بودم از دسشویی در اومدم نگم گه چیکارا کرد.... جایی ندارم برم وگرنه ...

یاقرآن

چیکار کرد مگه

من اصلا تو مغزم نمیگنجه آدم ب محرم خودش چشم داشته باشه

میزان پرتوقع بودنم ب حدی جدی و خطرناک شده ک توقع دارم وقتی میگم دلم کروسان میخواد بگن بپوش بریم پاریس🤧

[QUOTE=424199582]چشم بد داشته یا کاری هم کرده تعرضی چیزی چون برا چشم بد داشتن نمیتونی شاکی بشی ولی اگه تعرض یا تجاوز ...[/QUOTنمیزارم کارش به اونجا برسه ولی جاهای خلوت یه کاری های میکنه روم نمیشه لمس میکنه

[QUOTE=424199582]چشم بد داشته یا کاری هم کرده تعرضی چیزی چون برا چشم بد داشتن نمیتونی شاکی بشی ولی ا ...

با مددکار اجتماعی صحبت کن ۱۲۳ زنگ بزن مشاور بگو یه قرار حضوری باهات بذارن بعد بگو میتونین شما بترسونینش و تماس میگیرن باهاش و تهدید میکنن خودشون