2777
2789
عنوان

عموم بهم

101 بازدید | 10 پست

تاپیکو نترکونید حالم واقعان خرابه عموم از اول بچگی بهم چشم بد داشت به مادرم میگم مادرم میگه کرم از خودته بابام معتاده مادرمم حرفمو باور نمیکنه اگه برم شکایت کنم کاری دستم هست اگه وکیل اینجاست جوابمو بده توروخدا خسته شدم از دستش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چشم بد داشته یا کاری هم کرده تعرضی چیزی چون برا چشم بد داشتن نمیتونی شاکی بشی ولی اگه تعرض یا تجاوز داشته با مددکا. اجتماعی صحبت کن راهنماییت کنن چیکار کنی فقط اینو ممکنه در سکوت و خفا بترسونه

بخدا خستم از دستش خونه مادر بزرگم بودم از دسشویی در اومدم نگم گه چیکارا کرد.... جایی ندارم برم وگرنه ...

یاقرآن

چیکار کرد مگه

من اصلا تو مغزم نمیگنجه آدم ب محرم خودش چشم داشته باشه

عشق آمده تااز نفست کام بگیرم،وآن لعل دلاویز لب انعام بگیرم،هی بوسه زنم برلب شیرین عسلت تا،در بستر آغوش تو آرام بگیرم🫀

[QUOTE=424199582]چشم بد داشته یا کاری هم کرده تعرضی چیزی چون برا چشم بد داشتن نمیتونی شاکی بشی ولی اگه تعرض یا تجاوز ...[/QUOTنمیزارم کارش به اونجا برسه ولی جاهای خلوت یه کاری های میکنه روم نمیشه لمس میکنه

[QUOTE=424199582]چشم بد داشته یا کاری هم کرده تعرضی چیزی چون برا چشم بد داشتن نمیتونی شاکی بشی ولی ا ...

با مددکار اجتماعی صحبت کن ۱۲۳ زنگ بزن مشاور بگو یه قرار حضوری باهات بذارن بعد بگو میتونین شما بترسونینش و تماس میگیرن باهاش و تهدید میکنن خودشون