2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه ۱۰ سالم بود اره . میگفتم تا ۳۰ سالگی درس میخونم .پول جمع میکنم فلان کاررو میکنم .مهاجرت میکنم و.....

الان نه دیگه . دیر شده . اینجا هم ۳۰ رو رد کردی تمومه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه ۱۰ سالم بود اره . میگفتم تا ۳۰ سالگی درس میخونم .پول جمع میکنم فلان کاررو میکنم .مهاجرت میکنم و. ...

نه من خودمم ۲۸ سالمه ولی هنوز امید هست . همیشه برای جلوتر رفتن و یه قدم یه قدم پیشرفت کردن فرصت و زمان هست . یه کاری کنید که جایگاه ۴۰ سالگیتون با الان فرق کنه

نزنید این حرف و همیشه برای یه قدم جلوتر رفتن فرصت هست

والا فرصتم باشه دیگه ذوقش نیس

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

والا فرصتم باشه دیگه ذوقش نیس

آدم از یه جایی به بعد به این نتیجه میرسه که دیگه برای به دست اوردن و انجام دادن خیلی کارا نیاز به ذوق نیست .با هر حال و وضعیتی باید انجامش داد . باید پیشرفت و تبدیل به اجبار کرد نه انتخاب

نه من خودمم ۲۸ سالمه ولی هنوز امید هست . همیشه برای جلوتر رفتن و یه قدم یه قدم پیشرفت کردن فرصت و زم ...

۳۸ سالمه . بچه مدرسه ای دارم . حمایتگری هم ندارم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آدم از یه جایی به بعد به این نتیجه میرسه که دیگه برای به دست اوردن و انجام دادن خیلی کارا نیاز به ذو ...

چقد قشنگ گفتید ..موافقممم..👏🏼👏🏼

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)