2777
2789
عنوان

توجه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 29 پست
۳۸ سالمه . بچه مدرسه ای دارم . حمایتگری هم ندارم

خب چه اشکالی داره . یه مهارت جدید و شروع کنید به هر چی علاقه دارید . مثلا زبان انگلیسی رو با برنامه ۳ ساله شروع کنید اینطوری تو ۴۱ سالگی میتونید تدریس رو شروع کنید به مرور از سطوح پایین و مثلا تو ۴۵ سالگی حرفه ای آیلتس تدریس کنید. البته صرفا مثال بود. حمایت خاصی هم نمیخواد روزی دو ساعت وقت بذارید فقط .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای اینکه برسی به چیزی که ته دلته هیچوقت دیر نیس به ارزویی که داری اگه۵۰سالگی برسی بهتر از اینکه نرسی

ولی گاهی بقیه جنبه هارو هم که درنظر میگیری میبینی ازیه سنی به بعد یسری چیزا اولویت دارن به ارزوهات

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

خب چه اشکالی داره . یه مهارت جدید و شروع کنید به هر چی علاقه دارید . مثلا زبان انگلیسی رو با برنامه ...

زبان خوندم و بلدم . ولی فوق لیسانسه های زبان رو برمیدارن . حتی به لیسانسه های زبان هم نوبت نمیرسه . اونم گفت در حدی خیلی کم حقوق میدن . رسمی هم نیستن .

ترزیقان بلدم مدرک دارم . پرستارا مانع شدن .اعتراض کردن . منم شانس اوردم مدرک تکنسین ترزیقات رو گرفتم. پرستارا اجازه نمیدن به کسی مدرک بدن . میگن ماها بیکار موندیم تعدادمون هم هرروز بیشنتر و بیشتر میشه نمیزاریم اینا انجام بدن .

از یه طرف رانندگی بلدم اما خب شوهرم نمیزاره رانندگی کنم . میترسه بزنم به کسی . با اینکه بلدم . چند خانم زدن به مردم . الان چشم این ترسیده . میترسه منم بزنم به شخصی .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

زبان خوندم و بلدم . ولی فوق لیسانسه های زبان رو برمیدارن . حتی به لیسانسه های زبان هم نوبت نمیرسه . ...

درباره زبان که مهارت تدریستون رو ببرید بالا برید کانون زبان که بعدش امکان تدریس براتون فراهمه . مدرک تزریقات خوبه اما یکم اشباع این حوزه نه صرفا چون مدرک پرستاری میخواد

رانندگی هم شروع کنید شوهرتون رو توجیح کنید که رانندگی حاصل تجربست همه هم مثل هم نیستن

درباره زبان که مهارت تدریستون رو ببرید بالا برید کانون زبان که بعدش امکان تدریس براتون فراهمه . مدرک ...

یه پیشمهاد داشتم .اما گفتن حقوق کم میدن . یعنی به حدی کم که اصلا قابل گفتن نیست .

هنوز موسسه و سوپروایزر دوستمه . ببین دیگه بقیه کانونها چطورین . فقط بدای سرگرمی خوبن .

البته بماند والدین هم که سختگیر شدن و خیلی فشار میارن به دبیرا . خودم چند سال موسسه زبان خوندم دیدم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه پیشمهاد داشتم .اما گفتن حقوق کم میدن . یعنی به حدی کم که اصلا قابل گفتن نیست . هنوز موسسه و سوپر ...

درسته خب اکثرا موسسه ها هم حق معلم رو کامل نمیدن .اما من به شخصه فکر میکنم با حقوق متوسط شروع کردن هم بد نباشه گاهی اوقات اعتبار و تجربه و شهرتی که به دست میاد ارزشش بیشتر حقوق دریافتی که این اثرش و چند سال بعد نشون میده

درسته خب اکثرا موسسه ها هم حق معلم رو کامل نمیدن .اما من به شخصه فکر میکنم با حقوق متوسط شروع کردن ه ...

اره درسته واقعا . حق میگی .