2777
2789
عنوان

ریزش مو😔

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 39 پست
منم ریزش موی شدید داشتم اصلا خبر نداشتم که چند سال ریزش موی من بخاطر مشکل هورمونی رفتم دکتر زنان بخا ...

اره باید برم قربونت عزیزم

احتمالا تو زندگی قبلیم پرنسسی چیزی بودم دلیلشم به خودم مربوطه والا😉🦋🦋

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من رژیم گرفتم بعد ریزش مو شروع شد دیگه هم ول کن نیست

خیلی حسه بدیه امروز تو حمام کلی موهام ریخت بیرونم اومدم بازم شونه کردم کلی ریخت

باموزر زدمحنا گذاشتم بگو ذره ای تاثیر داشت؟نداشته

ای خدا من قبلا اینجوری نبودم ی مدته اینجوری شدم خودم میگم شاید هورمونی باشه گفتم برم دکتر شما چی دکتر نرفتی تاحالا ازمایشی چیزی انجام ندادی؟

رزماری . میخک . مازو .بابونه . حنا . سدر . این چیزا خوبه من استفاده میکنم حس میکنم موهام یکم محکم شده

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
ای خدا من قبلا اینجوری نبودم ی مدته اینجوری شدم خودم میگم شاید هورمونی باشه گفتم برم دکتر شما چی دکت ...

خوب برید دکتر دیگه.

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

رزماری . میخک . مازو .بابونه . حنا . سدر . این چیزا خوبه من استفاده میکنم حس میکنم موهام یکم محکم شد ...

چطوری اینارو استفاده کنم سدرم شنیدم میگن خوبه

من سالهاست تنبلی تخمدان دارم قبلا نمی ریختولی امسال از بس ریزش موهام زیاد شد رفتم پسرونه زدمموهام تا ...

اخی منم خیلی وقته تنبلی دارم قبلا ریزش نداشتم جدیدا اینجوری شده