دیارا69 مدیر عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 272 عنوان ریزش مو😔 | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 39 پست خواهشن ی راه چاره بگید موهام ریزش پیدا کرده همه فکرمو درگیر کرده اخه این چه وضعشه احتمالا تو زندگی قبلیم پرنسسی چیزی بودم دلیلشم به خودم مربوطه والا😉🦋🦋 امروز | 14:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیارا69 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 272 منم ریزش موی شدید داشتم اصلا خبر نداشتم که چند سال ریزش موی من بخاطر مشکل هورمونی رفتم دکتر زنان بخا ... اره باید برم قربونت عزیزم احتمالا تو زندگی قبلیم پرنسسی چیزی بودم دلیلشم به خودم مربوطه والا😉🦋🦋
mommy_katayoun عضویت: 1404/04/24 تعداد پست: 74 تا استفاده کنیم اثر داره بذاری کنار اونم باز شروع میشه اره متاسفانه 😔
دیارا69 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 272 من رژیم گرفتم بعد ریزش مو شروع شد دیگه هم ول کن نیست خیلی حسه بدیه امروز تو حمام کلی موهام ریخت بیرونم اومدم بازم شونه کردم کلی ریخت احتمالا تو زندگی قبلیم پرنسسی چیزی بودم دلیلشم به خودم مربوطه والا😉🦋🦋
دیارا69 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 272 باموزر زدمحنا گذاشتم بگو ذره ای تاثیر داشت؟نداشته ای خدا من قبلا اینجوری نبودم ی مدته اینجوری شدم خودم میگم شاید هورمونی باشه گفتم برم دکتر شما چی دکتر نرفتی تاحالا ازمایشی چیزی انجام ندادی؟ احتمالا تو زندگی قبلیم پرنسسی چیزی بودم دلیلشم به خودم مربوطه والا😉🦋🦋
ستاک_قدیمی عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 557 ای خدا من قبلا اینجوری نبودم ی مدته اینجوری شدم خودم میگم شاید هورمونی باشه گفتم برم دکتر شما چی دکت ... چرا آزمایش دادم همه چی خوب بودمن مشکلم همون رژیمه
دیارا69 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 272 چرا آزمایش دادم همه چی خوب بودمن مشکلم همون رژیمه خب ول کن رژیمو ب نظرم مو مهمتره 🤭 احتمالا تو زندگی قبلیم پرنسسی چیزی بودم دلیلشم به خودم مربوطه والا😉🦋🦋
mnbvcxzn عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 2215 رزماری . میخک . مازو .بابونه . حنا . سدر . این چیزا خوبه من استفاده میکنم حس میکنم موهام یکم محکم شده واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
ksavarez عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 4943 ای خدا من قبلا اینجوری نبودم ی مدته اینجوری شدم خودم میگم شاید هورمونی باشه گفتم برم دکتر شما چی دکت ... خوب برید دکتر دیگه. اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.
haftkhat عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 2264 من سالهاست تنبلی تخمدان دارم قبلا نمی ریختولی امسال از بس ریزش موهام زیاد شد رفتم پسرونه زدمموهام تا رون پام رسیده بود حیف شد
دیارا69 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 272 رزماری . میخک . مازو .بابونه . حنا . سدر . این چیزا خوبه من استفاده میکنم حس میکنم موهام یکم محکم شد ... چطوری اینارو استفاده کنم سدرم شنیدم میگن خوبه احتمالا تو زندگی قبلیم پرنسسی چیزی بودم دلیلشم به خودم مربوطه والا😉🦋🦋
دیارا69 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 272 من سالهاست تنبلی تخمدان دارم قبلا نمی ریختولی امسال از بس ریزش موهام زیاد شد رفتم پسرونه زدمموهام تا ... اخی منم خیلی وقته تنبلی دارم قبلا ریزش نداشتم جدیدا اینجوری شده احتمالا تو زندگی قبلیم پرنسسی چیزی بودم دلیلشم به خودم مربوطه والا😉🦋🦋
ely_1371 عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 84 نمک دریا رو هم استفاده کن من بخاطر پسوریازیس ریزش دارم احساس میکنم ریشه ی مو رو محکم میکنه تو رشدش هم تاثیر داره. اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم