2777
2789
عنوان

پدرشوهر سگم

20 بازدید | 23 پست

تصادف کرده بیمارستانه

مادرشوهرم زنگ زده شوهرم غرر ک پول کم داریم باید ببریم بیمارستان خصوصی عملش کنیم ، زنت نفهمه ها، پول بزن کارت بابات

شوهرمم اومده میگه تو کارت تو پول هست بده ببرم جابجا کنم

بهش میگم تا دیروز ک منو تو پسر و عروسش نبودیم ، بچتو انواع عذاب دادن

ما پول لازم داشیم انواع حرفا و توهینا رو بهمون کردن یک ریال پول ندادن الان چرا تو باید پولی بدی ک مطمئنی پس نمیدن

اونم پنجاه میلیون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی چقدر بی رحمی طرف بیمارستانه لازم داره

بعدم پدرو مادرشن وظیفه همسرته بهشون کمک کنه

خودتم بچه هات ازدواج کنن دوست داری بذارنت کنار

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
بره مادرش یه تیکه طلایی چیزی بفروشه

مادرش ما پول لازم داشیم با ما دعوا که من پول گذاشتم کنار یخچال ساید میخوام بگیرم نمیپم به شما شوهرم تا نزول رفت و فهمیدن یه ریال ندادن

عیب نداره بده خدا بزرگه برات جبران میکنه میدونم خیلی عذاب کشیدی من صبح خوندم تاپیکتو خیلی ناراحت شدم 💔

خدایا : فردا و فرداهایم را هر طور میخواهی نقاشی کن من به قلم رحمتت ایمان دارم 🤍💫

خواهرشوهرمه که طبق معمول نبود اب نباید تو دل داماد و دخترشون تکون بخوره

نمیدونم عزیزم شما هم حق داری وقتی لطف میکنی به کسی چند بار و دیده نشه و طلبکار هم باشن مسلما دیگه دلت نمیخواد کمک کنی.. ولی خب خودتو بزار جای شوهرت.. پدر و مادرشه.. برای سلامتیشونه.. بنظرم به شوهرت بگو قرض میدم در صورتی که خودت حتما بعدا حالشون بهتر شد ازشون پسش بگیری

لطفا لایک نکنیییییید

اونها که کارشون بد بوده ولی شما چرا باید تو بیماری تلافی کنی؟؟ من باشم میگم پول. و بده ولی به خانواده اش میفهمونم میدونم و با رضایت من بوده تا شرمنده شن و اینکه تیترت خیلی بد بود چرا سگ میگی