2777
2789
عنوان

پدرشوهر سگم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 24 پست

دوستان وقتی اون خانواده اسی رو اذیت میکردن کسی رفت بگه که نکن پیرمرد یه پات لبِ گورِ که الان به اسی میگین بی رحم ؟!

کسیکه بدی میکنه باید به فکر آینده هم باشه چرخ گردون میچرخه میچرخه مجبورت میکنه دستتو جلو کسیکه بهش ظلم کردی دراز کنی

اسی من خانواده همسرم به من و به همسرم خیلی بدی کردن بدی که نه ظلم و ناحقی ، آبرومونو هم بردن ، اگر محتاج یک لیوان آب هم باشن نمیدیم دستشون

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیدونم عزیزم شما هم حق داری وقتی لطف میکنی به کسی چند بار و دیده نشه و طلبکار هم باشن مسلما دیگه دل ...

اخه بدبختی اینجاس ک میدونیم پس نمیدن

مهم اینجاس که هیچوقت قدر محبت نمیدونن ، خداشاهده انقده این مدت اذیت کردن تنفر پیدا کردم

دوستان وقتی اون خانواده اسی رو اذیت میکردن کسی رفت بگه که نکن پیرمرد یه پات لبِ گورِ که الان به اسی ...

بدبختی میدونی چیه ، از چی میسوزم ، پدر بنده خدا من مریض احواله ، کلی دوا درومون ....

کی یاد شوهر من میدادن که کم سر بزن اونجا حواست باشه کارای اون یارو گردن تو نیفته ، فلان نشه

حواست باشه زنت پول نده یوقت به پدر و مادرش

بره مادرش یه تیکه طلایی چیزی بفروشه

مادرش دستو پاش پر طلاس ، منکه طلاهامو فروخته بودم برا شغل شوهرم ، یه حلقه ازدواجمونده بود برام ،شوهرم به مادرشوهذم گفت مجبورم حلقه رو هم بفروشیم ، پول کم اوردیم ، گفت بفروشید پول اونم من باید بدم ، میخواسی زنت نپوشه نگرده جمع کنه

مادرش دستو پاش پر طلاس ، منکه طلاهامو فروخته بودم برا شغل شوهرم ، یه حلقه ازدواجمونده بود برام ،شوهر ...

عزیزم این متنتو خوندم.دلم اتیش گرفت چون منم این روزا رو کشیدم.بنظرم هر جور خودت صلاح مدونی انجام بده.ی ضرب المثلی هست که مگن برای کسی بمیر حداقل برات تب کند

عزیزم این متنتو خوندم.دلم اتیش گرفت چون منم این روزا رو کشیدم.بنظرم هر جور خودت صلاح مدونی انجام بده ...

بابا بخدا پول دارن ، مادرشوهذم هر چی پول داشته رفته طلا خریده الان میگه من ندارم