2777
2789

چی شده؟

این کاربری دست دختر داییم آتوسا بود که مهندس بود اینا قرار بود آخرای پاییز بره قطر اما بخاطر مشکلات خانوادگی زودتر کاراشو کرد رفت قطر کاربریش یه مدت خراب بود دادش به من گفت اگه درست شد نی نی سایت خوبع اگه نشد ولش درضمن درخواست دوستی چه خانم چه آقا به هیچ وج پذیرفته نمیشود منم مهندس کامپیوتر هستم مجردم

نهههه

کاربر خیلی باسواد و خوبی هستی

کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫 اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باورهای غلطی را که قرن هاست در ذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند زیر سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 🦋 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

صرفا میخوام یک ماه تعلیق شم نتونم کامنت بذارم تا کمتر بیام نی نی سایت

اها منم شاید این کارو بکنم

این کاربری دست دختر داییم آتوسا بود که مهندس بود اینا قرار بود آخرای پاییز بره قطر اما بخاطر مشکلات خانوادگی زودتر کاراشو کرد رفت قطر کاربریش یه مدت خراب بود دادش به من گفت اگه درست شد نی نی سایت خوبع اگه نشد ولش درضمن درخواست دوستی چه خانم چه آقا به هیچ وج پذیرفته نمیشود منم مهندس کامپیوتر هستم مجردم