2777
2789
مدرسه گاز حتما باید شرکت گازی باشی یااینکه پارتی داشته باشی اگه نه ثبت نام نمیشی پارسال رفتم دیدم و ...

نه همه شرکت گازی نیستن..

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
مدرسه گاز حتما باید شرکت گازی باشی یااینکه پارتی داشته باشی اگه نه ثبت نام نمیشی پارسال رفتم دیدم و ...

همه هم پارتی نیست.. من خودم شرکت گازیم اما بچمو نفرستادم اونجا،اما یکی ازاشناها بدون هیچ پارتی و هیچ پرسنل گازی دوتا بچه هاش اونجان،، اگه ظرفیت داشته باشن مینویسن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همه هم پارتی نیست.. من خودم شرکت گازیم اما بچمو نفرستادم اونجا،اما یکی ازاشناها بدون هیچ پارتی و هی ...

والا من که رفتم ننوشتن .ولی خب در کل شرکت گاز هم مینوشتم باید هزینه ی سرویس میدادم و دوباره هزینه بر بودم الان نوشتم غیردولتی کنار خودمون که خیلی هم تعریفش و شنیدم چندتا از دوستامک مدیر هستن خیلی تعریف این مدرسه رو کردن ک الان نوشتم

والا من که رفتم ننوشتن .ولی خب در کل شرکت گاز هم مینوشتم باید هزینه ی سرویس میدادم و دوباره هزینه بر ...

موفق باشه🥰 هرچند دیگه فرقی نمیکنه بچه رو کجا بنویسی نظام آموزشی. داغون، همش تعطیل و مجازی