2777
2789

واقعا اینایی که میگید انشاالله بشه متوجه اید دارید میگید انشاالله جنگ شه؟میخوام صدسال سیا نشه به چه دردی میخوره خودت از دست بری خانواده از دست برن مردم از دست برن که چی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دولتی نوشتی یا غیرانتفاعی

دولتی،، مگه دیوانه م توی این موقعیتی که وضعیتش اینه کلی پول غیر انتفاعی بدم، پارسال چقدر پول پیش دادم چندماه انلاین بودن و قبل جنگ هم همش به بهانه ای تعطیل

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
دولتی،، مگه دیوانه م توی این موقعیتی که وضعیتش اینه کلی پول غیر انتفاعی بدم، پارسال چقدر پول پیش داد ...

من غیردولتی گذاشتم چون ترسیدم معلم کلاس اول دولتی کارنکنه وقتی مجازی بشه اینجوری خیالم راحت تره

من غیردولتی گذاشتم چون ترسیدم معلم کلاس اول دولتی کارنکنه وقتی مجازی بشه اینجوری خیالم راحت تره

دولتی خییلی بهتر اتفاقا

هرکس دیدم گذاشته بوده راضی نبوده خیلی کم پیش میاد راضی باشن

مدرسه گاز، فرخی نژاد عالیه من بااینکه شناختی روی مدارس اینجا نداشتم اما هرکسی دیدم این دورو معرفی میکرذن به اضافه اینکه من فامیل همسرم هم مدیر هم بازرس اموزش پرورش این دوتا مدرسه رو جزوه بهترین مدارس گفت هستش

مدرسه گاز، فرخی نژاد عالیه من بااینکه شناختی روی مدارس اینجا نداشتم اما هرکسی دیدم این دورو معرفی می ...

مدرسه گاز حتما باید شرکت گازی باشی یااینکه پارتی داشته باشی اگه نه ثبت نام نمیشی پارسال رفتم دیدم و پرسیدم