غنچه_های_سرخ مدیر استارتر عضویت: 1405/03/20 تعداد پست: 272 عنوان حس ششم 42 بازدید | 7 پست این حس ششم و اینا واقعین؟ تا حالا دیدید کسی چیزی درست بگه؟تجربه تون رو بگیدو در مورد حس ششم هم اگه اطلاعاتی دارید بگید که اصلا چیه و از کجا نشأت میگیره ✊ امروز | 00:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درونگرای0عاشق عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 1969 حس ششم از شهود سرچشمه میگیرهاونم یه حسه مثل لامسه بینایی شنواییفقط نیازمند تقویت و رشدهموانع شهود هم باید بدونیدر کل تمرین هست و اعتماد به خود هم خیلی مهمهمن حتی اگر اشتباه کنم باز به خودم ایمان دارمچون اعتماده که شهود رو تقویت میکنه تو را که نشد میروم تا خودم را فراموش کنم
غنچه_های_سرخ مدیر استارتر عضویت: 1405/03/20 تعداد پست: 272 حس ششم از شهود سرچشمه میگیرهاونم یه حسه مثل لامسه بینایی شنواییفقط نیازمند تقویت و رشدهموانع شهود هم ... جالب بود... و اینکه مگه اون حس ششم برای خود اون آدم نیست؟ مگه برای دیگران هم کار میکنه که دیگران دنبال حس ششم هستند؟ ✊
فرشتهههههههه۱۲۳۴۵ عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 7170 از ینفر دوبار سوال پرسیدم هربار چیز متفاوتی گف خداجونم شکر برای همه معجزه هایی که داری میفرستی سمتم💖
غنچه_های_سرخ مدیر استارتر عضویت: 1405/03/20 تعداد پست: 272 از ینفر دوبار سوال پرسیدم هربار چیز متفاوتی گف ای وای😂خب اینم یه تجربه س...پیش میاد ✊
درونگرای0عاشق عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 1969 جالب بود... و اینکه مگه اون حس ششم برای خود اون آدم نیست؟ مگه برای دیگران هم کار میکنه که دیگران دنب ... درسته حس ششم بیشتر یه راهنمای درونیهولی اگر رشد پیدا کنه برای دیگران هم میتونه استفاده بشهاگر علاقه داری عزیزم بهت کتاب معرفی کنم تو را که نشد میروم تا خودم را فراموش کنم
غنچه_های_سرخ مدیر استارتر عضویت: 1405/03/20 تعداد پست: 272 درسته حس ششم بیشتر یه راهنمای درونیهولی اگر رشد پیدا کنه برای دیگران هم میتونه استفاده بشهاگر علاقه ... آره بگید میذارم تو لیستم تا بخونم :) ✊
درونگرای0عاشق عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 1969 آره بگید میذارم تو لیستم تا بخونم :) کتاب شهود اثر دوزانتاماتا تو را که نشد میروم تا خودم را فراموش کنم