2777
2789
عنوان

بارداری

32 بازدید | 9 پست

سلام من طبق پریودم باید امروز ۱۰ هفته باشم ۲۸ شهریور رفتم سونو گفت ساک دفورمه و جنین دیده نشد اندازه ساک ۱۵ میلیمتر و طبق اون ۶ هفته ۴ روز گفت و گفت سقط یه دکتر دیگه گفت دو هفته صبر کنم کسی مثل من بوده جنینش دیر دیده شده باشه؟؟ تروخدا جواب بدید

من ساک بارداریم ۱۳ میل بود یا ۱۶ دقیق یادم نمیاد اتفاقا بمنم گفتن تشکیل نمیشه دلی شد خداروشکر کیسه زرد تشکیل شدا؟

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
من ساک بارداریم ۱۳ میل بود یا ۱۶ دقیق یادم نمیاد اتفاقا بمنم گفتن تشکیل نمیشه دلی شد خداروشکر کیسه ز ...

تو سونو اولیم ۱۶ شهریور ساک بارداری و کیسه زرده دیده شده بود ولی اونروز گفت ساک بارداری دفرمه هستش و کیسه زرده دیده نشد نمیدونم واقعا چیشده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ساک بارداریم ۱۳ میل بود یا ۱۶ دقیق یادم نمیاد اتفاقا بمنم گفتن تشکیل نمیشه دلی شد خداروشکر کیسه ز ...

شما تایم سونوتون با پریودتون یکی بود برا من دوهفته فرق داشت الان شده دوهفته ۵ روز

تو سونو اولیم ۱۶ شهریور ساک بارداری و کیسه زرده دیده شده بود ولی اونروز گفت ساک بارداری دفرمه هستش و ...

دو هفته صبر کن برو یه جا معتبر سونو بده دوبباره با دارو باردار شدی؟

تو سونو اولیم ۱۶ شهریور ساک بارداری و کیسه زرده دیده شده بود ولی اونروز گفت ساک بارداری دفرمه هستش و ...

میتونی عکساشونو بزاری

سلام

اره منم اینجوری بودم

در واقعه 7 هفته بودم ولی ساک بارداری 4هفته مونده بود

و هیچی هم تشکیل نشده بود

یمقدار خون ریزی داشتم

بعدش خود بخود دفع شد همش تو یه هفته اتفاق افتاد.

بخودت استرس نده ارامش داشته باش

اینا همش بخاطر تخمک هاست

بعضی هاشون مشکلات ژنتیکی دارن و کلن جنین باهاشون تشکیل نمیشه و اینجوری میشن

سه چهار ماه دیگه بعداز اینکه خوب خودتو تقویت کردی باز اقدام کن انشاالله خدا یه بچه خوشگل بهت بده.🌸