2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 20 پست
همین دیگه من از جفتمون میترسم سر این قضیه بهشم گفتم ولی خودش میگه عیبی نداره!

خودش الان میگه...من نزدیک ترین ادم زندگیم این بلا سرش اومد ده سال اختلاف سنیشون بود پسره عاشقش بود و خانوم هم تموم جونشو عمرش شده بود پسر البته بگم از نظر ظاهری اصلا مشخص نبود که خانوم بزرگتره ولی خب به ازدواج نرسیدن خانوم نابود شده الان دو ساله مجنون شده...تورو خدا تا وابسته نشده رهاش کن از من مث خواهرت بهت نصیحت

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم 🐕🐶 گیاهخوار 🥗🥦🌽

به نظرم داری اشتباه می کنی. سنت خیلی پایینه. برا آینده ت اصلا خوب نیست، مگه قحطی دختر مجرد سن پایینه ...

ازدواج نمیتونم بکنم فعلاااا... یعنی اگه مثلا ازدواج کنم همسرم قراره ناراحت بشه یا جواب رد بده؟ میدونم ولی منم تنهام مثل خودش و اینکه خیلی احساس نیاز میکنم اصلا وسوسه نمیزاره فکر کنم فقط نمیدونم چرا عذاب وجدان گرفتم اینقدر انگار خیلی کار بدی کردم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خودش الان میگه...من نزدیک ترین ادم زندگیم این بلا سرش اومد ده سال اختلاف سنیشون بود پسره عاشقش بود و ...

نه اتفاقا ایشون میگه اصلا ازدواج نکنیم بیا فقط با من باش خوش بگذرونیم.. من احتمال دادم که عاشقش بشم و وابسته.. اون اصلا این چیزا براش مهم نیست.

همسر آینده بخاطر اینکه خیانت میشه به اون . خطرناک بخاطر اینکه ممکنه وسوسه بشید و رابطه عاطفی یا حتی ...

شکل گرفته یک بار. خیانت به همسر آینده رو نمیفهمم ربطی نداره واقعا

شکل گرفته یک بار. خیانت به همسر آینده رو نمیفهمم ربطی نداره واقعا

خیره ❤️🌱

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

ازدواج نمیتونم بکنم فعلاااا... یعنی اگه مثلا ازدواج کنم همسرم قراره ناراحت بشه یا جواب رد بده؟ میدون ...

معلومه که ناراحت می شه یا اگه از اول بدونه ممکنه جواب رد بده، من به شخصه وقتی مجرد بودم امکان نداشت با چنین شخصی ازدواج کنم. دلسوزانه دارم بهت میگم، من سنم خیلی بیشتر از شماست، خیلی به این موضوع فکر کن