2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 64 پست
بنظرتمن بعد چطوری رفتارکنم

برو باهاش تنهایی صحبت کن حرفتو محترمانه بزن دلشو بدست بیار

اینطوری تو سنگین باشی و همینطور اون سنگ رو سنگ بند نمیشه که

۱۹ اردیبشهت ۱۴۰۵بهترین روز زندگیم بود وقتی بی بی چکم مثبت شد❤️❤️❤️❤️نه مرگانقدر تلخ است و نه زندگی انقدر شیرین که انسان شرفش را بابتش بدهد⚡️

حس میکنم خودتم دوست نداشتی بیاد فقط بهونه میکنی که دلم براش سوخته کاملا حق داره ناراحت بشه چند بار بهش گفتی نیا اگه دلت براش میسوخت باید کار کمتری بهش میدادی یا نمیزاشتی کار سنگین کنه تو عملا دلشو شکستی بعد الان خودت ناراحت شدی که بهت بی محلی میکنه و میگی حتی دیگه نمیخوای ببینیش🙄

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برو باهاش تنهایی صحبت کن حرفتو محترمانه بزن دلشو بدست بیاراینطوری تو سنگین باشی و همینطور اون سنگ رو ...

من اون روز که خونه م بود

باهاش صحبت کردم

گفتمش که من نیت بدی ندارم

فقط دلم نمیخواد خسته بشی

اون سکوت کرد و شنید

بعدم پاشد اسنپ گرفت برگشت

من اون روز که خونه م بودباهاش صحبت کردمگفتمش که من نیت بدی ندارمفقط دلم نمیخواد خسته بشیاون سکوت کرد ...

مهم اینکه تو حرفتو بهش زدی وظیفه اتو انجام دادی

۱۹ اردیبشهت ۱۴۰۵بهترین روز زندگیم بود وقتی بی بی چکم مثبت شد❤️❤️❤️❤️نه مرگانقدر تلخ است و نه زندگی انقدر شیرین که انسان شرفش را بابتش بدهد⚡️

اینجا عجب کاربرایی پیدا میشناااا

دنبال زیر بغل مارن

بابا اسی بنده خدا بخاطره اینکه زحمت نکشه خسته نشه گفته نیا بعدشم گفت اگه دوس داری بیا خسته میشی ولی دوس ندارم

تازه شوهرش رفت دنبالش خانم یه ربع نشست قهر کرد رفت خونه

بیانت مثل زن داداشمهنکنه زن داداشمی

اینجا چقد دنبال زیر بغل مار میگردن

بیانت مثل زن داداشمهنکنه زن داداشمی

اتفاقا برداشت منم همینه

لابد منم زنداداشتونم

حس منم میگه دلسوزیتون الکیه و دوست نداشتین ایشون بیاد خونت

اونم این حسو دریافت کرده و پاشده رفته

من بعد چه جوری رفتار کنم بنظرتوالا که دیگه چشمم ترسیده

بی تفاوت باش در حد سلام و خداحافظی مهم اینکه تو حرفتو زدی اما اون باز قبول نکرده دیگه بقیه اش نمیخواد کاری انجام بدی

خدا نکنه عزیزمخواهر شوهری مثل تو داشتن آرزوی کسی نیست

والا خوب بود تاپیک میزد میگفت چرا زن داداششم نیومده کمک برای تمیز کاری صد در صد بازم همه حمله میکردن

الان بخاطره اینکه زحمت نکشه خسته نشه گفته تهشم گفت دوس داری بیا اما خسته میشی

اتفاقا برداشت منم همینه لابد منم زنداداشتونم حس منم میگه دلسوزیتون الکیه و دوست نداشتین ایشون بیاد خ ...

حالا خوب بود توقع داشت بگه چرا زن داداشمم نیومد کمکم؟دیگه نمیگفتین چقد پر توقعی اون وظیفه نداره؟

دیگه مهمونی و دورهمی که نبوده تمیز کاری خونه بوده اسی گفت دوس داری بیا اما خسته میشی