2777
2789
عنوان

موردی نداره؟؟؟؟

335 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها از ۱ماه پیش یک سری لوازم ارایش گرفتم ک ایتفاده نکردم حالا تا ماه دیگه هم استفاده نمیکنم دختر خالم ارایشگره گفت بذار ی جای خنک منم جای خنک خونمون فقط یخچال بود حالا الان خراب نمیشه ؟؟؟ریمل سفت نشه؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ریمل رو بذاری تو کشو بهتره ها ،رژو کرم پودررو میشه ،اما ریمل فک نکنم 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ریمل تو مغازه ۲ سال میمونه بعد ما میریم میخریم مگه اونا تو یخچال میزارن هیچی نمیشه نگران نباش

پس ریملو نذارم یخچال؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
ریمل رو بذاری تو کشو بهتره ها ،رژو کرم پودررو میشه ،اما ریمل فک نکنم 

عه پس الان یه وقت تو بخچال بوده بذارم جای گرم خراب نشه تا ۱ماه دیگه

وا تو اتاق مگ خراب میشه ک حتما میزارین تو یخچال یکی دوتا نیس ک😦

اتاق من خیلییی گرمه 

عه پس الان یه وقت تو بخچال بوده بذارم جای گرم خراب نشه تا ۱ماه دیگه

نمیدونم من تاحالاتو یخچال نذاشتم ریمل رومیترسم زودتر خشک بشه.  حالا برای محض احتیاط درش رومحکم ببندوبذارش تو یه نایلون درشوببند . بهش هوانخوره . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

وااای بچه ها نکنید اینکارو تموم محصولات ارایشی اب اکسیژنه دارن نباید تویخچال باشن خراب میشن بزارید بیرون پوستتون داغون میشه شاید الان چیزی نشه ولی چندسال دیگه هیچی دیگه از دکتر پوستم میخایید بپرسید اگه شک دارین ولی به هییییچ عنوان نزارید تو یخچال

وااای بچه ها نکنید اینکارو تموم محصولات ارایشی اب اکسیژنه دارن نباید تویخچال باشن خراب میشن بزارید ب ...

چراا

چراا

ببین اب اکسیژنه واسه میکروب کشی توخیلی از لوازم ارایشی استفاده میشه تو یخچال یا جایی که هم دمای محیط نباشه تبدیل میشه خاصیتشو از دست میده دیگه خاصیت میکروب کشی نداره لوازم ارایشیتون فاسد میشن شاید خیلی ارایشگرا بگن بزارید تویخچال که خوبه حتی من شنیدم میگن خط چشمو تو یخچال بزاری خطش صافتر درمیاد یالاک خراب نمیشه ولی اون واسه مواد ارگانیکه خارجیا لوازم ارایش گیاهی و ارگانیک دارن یخچال واسه اوناس نه واسه موادی که کلی نگه دارنده داره

ببین اب اکسیژنه واسه میکروب کشی توخیلی از لوازم ارایشی استفاده میشه تو یخچال یا جایی که هم دمای محیط ...

اخه تو اتاق من خیلی خیلییی گرمه منم خیلی گرون گرفتم وسایلارو میترسم بیرون خراب شه