2777
2789
نه یکی دیگه بود

چرادکترخوب نمیر ی اهل کجاییء

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔

مرسی گلم ما دو سال اقدام داشتیم من تنبلی داشتم شوهرم واریکوسل بعد اینکه شوهرم عمل کرد یعنی سه ماه بع ...

اوییییی چقد ناااز🥹 خداحفظش کنه براتون🤍✨️

پس جای امید هست

البته بنظرم بستگی داره تنبلی تخمدان هرکس چقدر شدید یا خفیف باشه و شرایط بدنی هورمونی ها چطور باشن

شما قبلا اسپیرونولاکتون و سیپروترون هم میخوردید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوه عزیزم هنوز نرفتی سر زندگی انقد استرس داری بیخیال خیلیا با تنبلی و کیست راحت بچه دار میشن ببخشید ...

اره چون میدونم بر اقدام باید داروهامو قطع کنم باز موهام بریزه

از طرفی هم نگرانم بچه دار نشم

هنوز خوب شدم قبلا افسرده شده بودم انقد فکرو خیال میکردم 😂

الان خیلی سعی میکنم استرس نداشته باشم اما همیشه صبح ها که از خواب پامیشم درجا یاد مو و بچه و این چیزا میوفتم و تو معدم انگار رخت میشورن

ولی مرسی انقد ساده و مثبت نگاه کردی به قضیه نظر دادی یکم وایبم مثبت شد

اره چون میدونم بر اقدام باید داروهامو قطع کنم باز موهام بریزهاز طرفی هم نگرانم بچه دار نشمهنوز خوب ش ...

میدونم چی میگی نشخوار داری منم همینطوریم همیشه ذهنم میره سمت چیزای منفی

ولی باور کن خیلیا کیست و تنبلی دارن و راحت باردار میشن پس از الان غصه شو نخور 😍

خداروشکر

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
میدونم چی میگی نشخوار داری منم همینطوریم همیشه ذهنم میره سمت چیزای منفی ولی باور کن خیلیا کیست و تنب ...

اره دقیقا حق با شماست

هرچی قسمت ادم باشه همون میشه از الان زوده برا غصه خوردن تمام تلاشم همینه ک از الان غصه نخورم

اوییییی چقد ناااز🥹 خداحفظش کنه براتون🤍✨️پس جای امید هست البته بنظرم بستگی داره تنبلی تخمدان هرکس چ ...

مرسی عزیزم

درسته من حتی یه بار رویان هم رفتم سونو کرد گفت تنبلی شدید داری

نه گلم اینارو نخوردم ولی در کنار دارو هام رژیم گرفتم 7 کیلو کم کردم پیاده روی میرفتم صبحا

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم