2777
2789
عنوان

اشپزی واسه خانواده شوهر

560 بازدید | 35 پست

سلام دوستان راهنمایی کنید من باخانواده شوهرم زندگی میکنم هروقتم بخوام نهاریاشامی درست کنم باید براهمه بپزم بنظرتون براهمشون بپزم یافقط اندازه خودمو شوهرم لطفا عاقلانه جواب وراهنمایی کنید چون خجالت میکشم فقط اندازه شوهرم درست کنم در ضمن خرجشون رو شوهرم خواهرای مجردم داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی داخل یک خونه هم خونتونن؟؟؟

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

اگه تو یه واحد میشینین بنظرم ضایع هس به اندازه اونا درست نکنی 

راستش من بودم نمیتونستم اینکارو بکنم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

ی روز شما درست کن ی روز خواهرشوهرت

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

يا خدا باهاشون زندگي ميكني، آشپزي ميكني براشون، خرجشونم ميديد؟!!!!!!! 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

از اول باید جوری برخورد میکردی که زندگی مشترک جدا داری یا اگرم با هم هستین باید یک روز در میون درست میکردی از این صمیمیتا نداریم ما والا

انقدر بپز اخرم خرجشونم بده باز وظیفه میدونن

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

اگر  توي يك واحد زندگي ميكنيد كه حتما با هم يه توافقاتي داريد .پس هركس كه غذا درست كنه بايد براي همه باشه .ولي مجبور نيستي وظيفه ي هر روزشو تو به عهده بگيري .

ولي اگر يك آپارتمانيد كه نه لازم نيست تو واسه ي همه درست كني

اگر  توي يك واحد زندگي ميكنيد كه حتما با هم يه توافقاتي داريد .پس هركس كه غذا درست كنه بايد برا ...

کی گفته باید برا همه باشه؟؟؟

زن داداش منم باما زندگی میکرد.البته خرج اونا جدا بود برا خودشون غذا میپخت میرفتن تو اتاق خودشون میخوردن.گاهی هم باهم غذا درست میکردیم