2777
2789

برو پیش دکتر پوست اگه برات مقدور نیست برو داروخانه از دکتر اونجا کمک بگیر

با اجازه اسی گل،خانوما میشه یه صلوات واسه نیتم بفرستید؟اگه فرستادید لایکم کنید مرسی،ایشالله همهگی به حاجتتون برسید🥺❤️🩹

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

زردچوبه عسل ماستو قاطی کن نیم ساعت بزن به پوستت بعد با شوینده بشون روشم آبرسان مرطوب کننده بزن

دعام میکنی

سه چهار دفعه تو هفته بزن

کنکوری ام اونایی که تجربه ای تو این زمینه دارن خوشحال میشم بشنوم🫂

مرسی عزیزم امتحان میکنم❤️دعا کن جواب بده

قربونت بشم عزیزم🫂❤️

منم خیییلی جوش میزدم

اینکارو انجام دادم صورتم صاف شده

بعد اینکه میزنی یکم زرد میشی بخاطر زردچوبه...

اما بعدش که شوینده میزنی کانل رفع میشه

کنکوری ام اونایی که تجربه ای تو این زمینه دارن خوشحال میشم بشنوم🫂

دخترا یه چیزی که تجربهی خودم برای جوش، جای جوش و شفاف شدن پوست بود رو بگم، شاید به درد یکی بخوره

من پوستم خیلی مستعد جوش بود

برای جوشهام رفتم پیش متخصص پوست و دکتر برام یه دوره ۵ ماهه راکوتان (ایزوترتینوئین) نوشت. واقعاً برای من عالی بود و نتیجهای که گرفتم خیلی راضیکننده بود؛ ولی اصلاً اصلاً سرخود مصرفش نکنید. حتماً قبلش برید متخصص پوست تا با توجه به شرایطتون و آزمایشهای لازم تشخیص بده اصلاً این دارو براتون مناسبه یا نه. این دارو میتونه عوارض و محدودیتهای مهمی داشته باشه.

اوایلش هم فکر نکنید قرص رو میخورید و فرداش پوستتون صاف میشه

من تقریباً دو ماه اول برونریزی داشتم و صورتم بیشتر جوش میزد. برای من این مرحله موقتی بود و بعدش واقعاً نتیجهش میارزید. کمکم پوستم خیلی صافتر و یکدستتر شد، طوری که دیگه حس میکنید پوستتون عین آیینه شده ( در کنار ش تغذیه تون هم باید درست باشه ، هر چیزی نخورید تخمه اینا مثلاً)

بعد از اینکه دورهم تموم شد هم سعی کردم دیگه ب پوستم هرچیزی نزنم، روتینم خیلی سادهست.

شبا و صبحت صورتمو با فوم شستوشوی مناسب پوستم میشورم، بعد شبش یه مقدار تونر مخصوص پوست خودم میزنم و در آخر هم مرطوبکننده مناسب پوستم یا ژل ضدجوشس که دکتر بهم داده

به نظرم واقعاً لازم نیست یه روتین عجیبغریب داشته باشید و ۱۰ تا محصول مختلف روی صورتتون بزنید ، همین که محصولات مناسب پوستتون داشته باشید و مداوم استفاده کنید خیلی بهتره.

ضدآفتاب هم واقعاً مهمه، مخصوصاً اگه جای جوش و لک دارید. من سعی میکنم مرتب استفاده کنم.

میکاپم هم معمولاً سبکه و خیلی کرمپودر روی پوستم نمیزنم. به نظرم وقتی پوست سالم و شفاف باشه، آدم حتی با یه میکاپ سبک هم خیلی قشنگتر دیده میشه

برای اون حالت بیبیفیس و پوست شاداب و روشن هم به نظرم اصل قضیه اینه که پوست سالم و هیدراته باشه، نه اینکه بخوایم با محصولات قوی یا سفیدکنندهها رنگ طبیعی پوست رو عوض کنیم.

خلاصه تجربهی من این بود: درمان درست برای جوش صبر روتین ساده ضدآفتاب دستکاری نکردن جوشها.

و دوباره تأکید میکنم: راکوتان رو اصلاً خودسرانه شروع نکنید. چیزی که برای من جواب داده، لزوماً برای شخص دیگه مناسب نیست و باید متخصص پوست تصمیم بگیره. 🌸

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.