2777
2789
عنوان

شوهرم میگه 😐😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 98 پست
منم دقیقااا شرایط تورو داشتم اول گفتم بزار ماشین بخریم بعد گفتم خونه بخریم همرو خریدم طلامم دستمه بع ...

حرف منم همینه واقعا از همین میترسم اما زیر بار نمیره منم همین الانم دارم حرف میشنوم از مردم

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفرین ک عاقلانه فکر میکنیمیدونی چیه مرداییکه گارد میگیرن وقتی بچه دار میشن بحدی ب بچه میچسبن انگار ا ...

مرسی عزیز دلم انشالله دعا کنید از خر شیطون بیاد پایین حداقل یک بچه لازمه

از کجا معلوم بعدها بچه دار بشی همون موقع بزاری بچه داری بچه دختر خاله من شوهر مخالف دوسال نگذاشتن الان پنچ ساله بچه دار نمیشن هر دو سالم تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمی افته دکتر به خواهرم گفت شش ماه جلوشو بگیر بعد شش ماه بچه دار بشم چون دیگه بدن عادت میکنه و بچه دار نمیشن خواهر من بعد شش ماه گذاشت بچهدار بشه دوسال بعد باردار شد خود دانب

Iran

سنتون داره بالا میره و دیر میشه بعد این،یکمن بمونین شوهرت میشه چهل

چند ساله عروسی کردی؟

شما اقدام کن،همون اول نمیگیره ک،ممکنه چند ماه بکشه یا حتی سال

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سونو وازمایش غرباالگری ابجیم شده 18میلیون😐😐😐منم ی دونع دارم تنهاس هروز میگه داداش میخوام😂😂🚶🏿♀ ...

خدا حفظش کنه گلم

بچه فقط دردسره دو نفری از زندگی لذت ببرمیخوای خودتو بندازی تو بدبختی که چی بشه

نه همیشه هم اینجور نیست همه میگن ازدواج درد سزه و بده ولی من که راضی بودم همیشه از مجردی بهتر بوده موندم چرا الکی سیاه نمایی میکنن

2837

بنظرم اقدام کنینی روزی بچه رو خدا میرسونه فقط ی کار اضافه ی شیفت اضافه کننارش شوهرت جور کنه پی پیش وسایل بخر چون بعدا پیر میشی دیگه حوصله بچه بزرگ کردن نمیمونه

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم اگر بعضی وقتا. دیگه جواب سوالاتتون نمیدم بخاطر اینه که سردرد میگیرم یا خسته میشم شرمنده عزیزان