2777
2789
عنوان

شوهرم میگه 😐😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 98 پست

آفرین ک عاقلانه فکر میکنی

میدونی چیه

مرداییکه گارد میگیرن وقتی بچه دار میشن

بحدی ب بچه میچسبن انگار از دماغ فیل بچشون افتاده

چون نمیدونن پدرشدن چ طعمی داره

بچه دارشدن رو فقط باید تجربه کرد حسش رو

ولی تاجوونید ی حرکت کنید سن بره بالا واقعابارداری

هزارتا درمون و گرفتاری داره

امیدوارم همسرتون رضایت ب ی

گوگولی خوشگل مث خودت بده بیای بگی باردارم

قبل بارداری برو بدنت رو بسنج امادگیشو اکی کن

هر بچه ماهانه حداقل ۳۰،۴۰ تومن هزینشه تغدیه ، دارو و درمان ، امکانات رفاهی و..

اوه نه بابا نوزاد چه امکانات. رفاهی میخاود دیه اینقدرم نیست

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من خودم امسال میرم سرکار و وضع مون خوب میشه بعد شوهرم به کاری داره میکنه که نتیجه میده یه چهار سال د ...

انشالله خدا بهتون اونقدر بده که به یه بچه قانع نشید

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
هر بچه ماهانه حداقل ۳۰،۴۰ تومن هزینشه تغدیه ، دارو و درمان ، امکانات رفاهی و..

حالا نترسونین ملتو

یه عددایی میگینا

ما که بالغیم این قدر خرج مون نیست ماهانه

فکر میکنین سیاه نمایی کنین بهتون کاپ میدن؟

آره واقعا الان سونو حاملگی خدا تومنه فقط درست میگین خودمم دو دلم از طرفی میترسم دیر بشه

سونو وازمایش غرباالگری ابجیم شده 18میلیون😐😐😐

منم ی دونع دارم تنهاس هروز میگه داداش میخوام😂😂🚶🏿♀️

‏یه جایی از زندگی میفهمی ‏که قرار نیست کسی تو رو بفهمه، ‏ببینه، درک کنه، بهت اهمیت بده و یا نجاتت بده. فقط خودتی وخودت ... همونجا، ‏کمی غمگین تر و کمی آزادتر میشی.️

اره جونم الان خیلی سخته بچه بزرگ کردن هزینه زیاد میخواد یکم صبر کنمن خودم با کلی عقده بزرگ شدم چون پ ...

اونم همینو میگه دقیقا ☹️

آفرین ک عاقلانه فکر میکنیمیدونی چیه مرداییکه گارد میگیرن وقتی بچه دار میشن بحدی ب بچه میچسبن انگار ا ...

عزیزم شرایط مالیشون فعلا مشکل داره

فقط بخاطر یه حس یه موجود رو بدبخت بکنن

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
یه موقع شما همه چیتون جوره و تصمیم میگیریداونوقت دیگه ممکنه بچه دار نشیددیدم که میگم

دقیقا منم همین فکر رو میکنم میگه نشد از پرورشگاه میاریم 😐

چجوری خونه و زمین دارین ولی حقوق تون کمه؟🤔

خیلیا همین. چرا برات عجیب بود. از وضعیت خبر نداری مگه؟

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

بچه فقط دردسره

دو نفری از زندگی لذت ببر

میخوای خودتو بندازی تو بدبختی که چی بشه

در زندگی فقط دو بار لباس سفید تن خواهم کرد. لباس کارم. و اما اصل کاری لباس خوابم🖤💔 'نمیتونم ببخشمت چون باور داشتم تنها کسی که بهم آسیب نمیزنه تویی💔🫠'️. پروف عکس دست نامزد سابقمه که اسمم رو تتو کرده