2777
2789
عنوان

شوهرم میگه 😐😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 98 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسیار کار درستی میکنه شما احساسی تصمیم نگیرین ،باید بتونین نیاز های بچه رو براورده کنین قیمت پوشاک و ...

نه عزیزم خودمم میترسم ولی از طرفی میترسم دیر بشه برا بچه

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

جدی ؟ آخه مگه الان همه تو این شرایط نیستن میترسم دیر بشه

چندسالتونه

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم اگر بعضی وقتا. دیگه جواب سوالاتتون نمیدم بخاطر اینه که سردرد میگیرم یا خسته میشم شرمنده عزیزان

دیر نمیشه فقط خودتو تحت نظر به دکتر متخصص زنان خوب بکن و خودتو چک بکن

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

نگران نباش عزیزم دیر بشه بهتر ازینکه کبچه ات حسرت بکشه و سرزنشت کنه

شرایط والد باید اول اوکی بشه ک بتونن یه موجود دیگه رو بزرگ کنن،شوهر شما دقیقا به فکر همینه

(زمانی که پستی رو در تاپیکی به اشتراک میزارم صرفا با استاترم، نیازی نیست کاربرهای رهگذر نطر منو نقد کنن)

منم دقیقااا شرایط تورو داشتم اول گفتم بزار ماشین بخریم بعد گفتم خونه بخریم همرو خریدم طلامم دستمه

بعدش ک خاستیم بچه دار شیم خوردیم ب مشکل مجبور شدم کلی طلا بفروشم برا بچه

الانم شکر خدا باردارم ولی خب خیلی هزینه کردم کلی طعنه خوردیم

ب نظرم اشتباهه عقب انداختن بچه دار شدن الان پنج ماهمه هیچ خرجی هم نکردم همرو بیمه داده

ولی کاش زودتر بچه دار میشدیم

خودتون تو زندگیتون و خرجتون خوندید یه موجود دیگه هم به بدبختیتون اضافه بکنیدبچه سر تا سر خرج داره از ...

من خودم امسال میرم سرکار و وضع مون خوب میشه بعد شوهرم به کاری داره میکنه که نتیجه میده یه چهار سال دیگه اگر خدا بخواد و اگر نتیجه بده وضع مون دگرگون میشه . ولی میترسم دیر بشه برا بچه

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻