2777
2789
عنوان

شوهرم میگه 😐😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 98 پست
حالا نترسونین ملتو یه عددایی میگینا ما که بالغیم این قدر خرج مون نیست ماهانه فکر میکنین سیاه نمایی ک ...

حالا فعلا اینقدر نه. اما راحت 15 تومن تا20 تومن میخواد ماهانه با نرخ کنونی البته

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

چون از وضعیت خبردارم ،برام سوال شد چجوری با حقوق کم هم خونه دارن هم ماشین

از قبل دارن. هر کی هر چی داره از قبله

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من بهت دوستانه میگم عزیزم. اوضاع بدتر وبدتر میشه. یه دونه رو بیار اگه بچه میخوای. شرایط هیچ وقت دل ب ...

منم فقط یکدونه میخوام اما شوهرم به همونم راضی نییت

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

از کجا معلوم بعدها بچه دار بشی همون موقع بزاری بچه داری بچه دختر خاله من شوهر مخالف دوسال نگذاشتن ال ...

دقیقا از همین میترسم دقیقا

سنتون داره بالا میره و دیر میشه بعد این،یکمن بمونین شوهرت میشه چهلچند ساله عروسی کردی؟شما اقدام کن،ه ...

پنج ساله عزیزم و مسئله منم همینه اگر جفت مون زیر 30بودیم یه چیزی باز

من خودم یکسال. اول جلوگیری بودم. تنبلی تخمدان دیدم حاجی اصن پریودم کلا قط ده بود قرص میخوردم دوسال دکتر این ور اونور بعد باردار شدم حتی من ۲۱ سالم. بود دکتر بهم میگفت تو کوشولوییی خیلی. کوشولو کوشولو میخای چیکار 🤣🤣🤣 بنظرم اقدام کن ب شوهرتم بگو اصن ببینیم بچه دار میتونیم بشیم.؟

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم اگر بعضی وقتا. دیگه جواب سوالاتتون نمیدم بخاطر اینه که سردرد میگیرم یا خسته میشم شرمنده عزیزان

سنتون داره بالا میره و دیر میشه بعد این،یکمن بمونین شوهرت میشه چهلچند ساله عروسی کردی؟شما اقدام کن،ه ...

آفرین دقیقا همینه

متاسفانه مشکلات زیاده منم دقیقا نظرم همین بود

دوستان یاتجربه شون کمه،یا سنشون کمه

فقط جنبه منفی قضیه رو بزرگ میکنن

منم انقدر توی بارداریم ،سختی کشیدم

ولی الان پسرمو نگاه میکنم کیف میکنم،وشکرخدا

وبشدتم سختی کشیدم تا بزرگ بشه

مادر همه چی رو باعشق ب جون میخره چون عاشقه بچه شه

منم فقط یکدونه میخوام اما شوهرم به همونم راضی نییت

راضیش کن هر جوری که شده. بگو سنم بره بالا سخت میشه. چند سال دیگه هم معلوم نیست چی بشه.

حالا نترسونین ملتو یه عددایی میگینا ما که بالغیم این قدر خرج مون نیست ماهانه فکر میکنین سیاه نمایی ک ...

نمیترسونم

خیلی چیزا نسبیه و بستگی به سبک زندگی داره و منم نسبت ب اطرافیان خودم سنجیدم

شما الان هزینه ی مدرسه ساده رو در نظر بگیر

شهریه و سرویس مدرسه و لوازم التحریر برای یک سال تحصیلی در حداقل ترین حالت ممکن میشه ۱۰۰ و خوردی

حالا شما بقیه کلاسا و هزینه ها رو بزار کنار

هزینه مکمل و پوشک و شیر خشک و ....

هزینه ویزیت متخصص الان ۸۰۰ تومنه دوران نوزادی بچه مرتب باشه چکاپ بشه

وهزاران هزینه دیگه

سیسمونی و زایمان و سونو واقعا فک نمیکنم کمتر از ۵۰۰ تومن بشه

من خودم یکسال. اول جلوگیری بودم. تنبلی تخمدان دیدم حاجی اصن پریودم کلا قط ده بود قرص میخوردم دوسال د ...

دقیقا گلم نگرانم

این چه حرفیه که میزنی اتفاقا سنشون خوبه زیر ۳۵ اوکی واسه بارداری بالای ۳۵ خطرش بیشتره

احساس میکنم حسود شد یک لحظه 😂 و الا الان مردم همین سن تازه ازدواج میکنن

دقیقا از همین میترسم دقیقا

آخه شوهرت میگه بعدا بچه دار میشیم انگار با دست خودش گذاشته پس چرا خاله من باردار نمیشه همه امکانات دارن حتی جنین گذاشتن نگرفت رحم سالم هر دو سالم خدا قهر ش میگیره نامیده چقدر از خودتون مطمئن هستید عمه من یه بچه داره برای بچه دوم باردار نمیشه دکتر هم رفتن فقط خرج کردن دیگه بچه شوم 17سالشه بیخیال شدم برای دومی

Iran