2777
2789
هیچکس منکر این نیست ک مادر و پدر داشتن بده فقط باید بدونن درست با فرزند برخورد کنن واینک قدرشناس باش ...

خب خودم وقتی مادر شدم .باز دلیل بعضی از رفتارهای مادر وپدرم رو فهمیدم یعنی اولش متوجه نمیشی .زمانی که نوزاد ویا حتی کودک هست ولی همینکه سن نوجوانی میرسن اون موقع میبینی چقد پدر ومادرت حق داشتن .البته من نمیگم همه ی مادر وپدرها یکسان هستن .وهیچ بدی یا اشتباهی ندارن .بلکه میگم همانطور که درک کردن رفتار پدر ومادر برای ما سخته .درک کردن حال وهوای فرزند هم زمانیکه بزرگ میشه برای پدر ومادر سخت میشه .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب خودم وقتی مادر شدم .باز دلیل بعضی از رفتارهای مادر وپدرم رو فهمیدم یعنی اولش متوجه نمیشی .زمانی ک ...

من از حق صحبت نمیکنم از زبون تند و نیش دار میگم از کارای ک کردم بقیه احسنت میگن و افتخار میکنن الا مادر بقیه میگن چ دختر قابلی و توانمندی ما ک بچه هامون اینطور نیستن کلا دلیل نمیشه قدرنشناس باشی و با اخلاق بد و تند همه رو آزار بدی ب اسم مادر!

من از حق صحبت نمیکنم از زبون تند و نیش دار میگم از کارای ک کردم بقیه احسنت میگن و افتخار میکنن الا م ...

بببینید

شما هرررررکاری بکنید، در نهایت توسط والدین امتحان میشید

همه اینطورن، هرجای دنیا که باشه

طرز فکرتو باید عوض کنی تا به آرامش برسی

بابد به این باور برسید که پدر مادر حرف منطقی بزنن یا نه مهم نیست

حرف درست بزنن یا نه مهم نیست

مهم اینه من عملکردم درست باشه، این وظیفه ایه که خدا به عهده من گذاشته

وظیفه پدر مادر هم به عهده خودشون، قطعا برای اعمالشون باید جواب پس بدن

وقتی اینطوری فکر کنید، تازه میبینید که اثر عملکرد و نیت شما تو رفتار پدر مادر هم هویدا میشه

وگرنه انتظار داشته باشید که پدر مادر همیشه خوب و منطقی باشن، نه میتونید خیر اخرت ببرید نه خیر دنیا

.باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بببینیدشما هرررررکاری بکنید، در نهایت توسط والدین امتحان میشیدهمه اینطورن، هرجای دنیا که باشهطرز فکر ...

چقدر بار منفی داشت کامنتتون والا من کم کاری نکردم خیر انتظار ندارم همیشه منطقی باشن بهتره وقتی خبر از چیزی نداریم تا با کفشای کسی راه نرفتی قضاوت ممنوع قضاوت نکنید روزتون خوش ممنون میشم ریپلای نزنید

چقدر بار منفی داشت کامنتتون والا من کم کاری نکردم خیر انتظار ندارم همیشه منطقی باشن بهتره وقتی خبر ا ...

قضاوت؟😳من به طور کلی حرف زدم، شخص شما رو خطاب قرار دادم و گفتم شما کار خاصی کردید؟!!حرفای کلی بود خطاب به همه ادمها و از جمله خودم.

محترمانه و با محبت سعی کردم کمک کنم و اینطور تندی میکنید!

قبل کامنت، یکم به این فکر کنید که اونی هم که پشت گوشیه بنده خداست، اون وقت یکم ملایم تر حرف میزنید

پیامتون ناراحت کننده بود..

.باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

قضاوت؟😳من به طور کلی حرف زدم، شخص شما رو خطاب قرار دادم و گفتم شما کار خاصی کردید؟!!حرفای کلی بود خ ...

ببخشید از بحث کردن بیزارم شما قسمت اخر فرمودین اگ انتظار داشته باشید همیشه منطقی باشن خیر دنیا اخرت نمیبینید والا انتظار ندارم همیشه منطقی و خوب باشن انتظار دارم قدر شناسی فقط همین روزتون خوش

ببخشید از بحث کردن بیزارم شما قسمت اخر فرمودین اگ انتظار داشته باشید همیشه منطقی باشن خیر دنیا اخرت ...

عین همین حرفهارو، مدام و مدام به خودم میگم

و واقعا الحمدلله اثر این تلنگر مداوم رو دیدم تو زندگیم، همینجا هم بارها با کاربرها حرف زدیم و گفتم

هیچ حرف بد یا نیت بدی توش نبود اما اصل حرف پر از نکته بود.