2777
2789

چرا

.باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر منم همینه کل خرج های خودم با منه

وقتی مبینه میرم ۴تومن خرج پوستم مکنه کلی فحشم میده

هر کاری کنم فقط نفرینم مکنه

اهل هیچی نیسم.کار مکنم درس میخونم فقط(:

ولی همیشه نفرین و فحشم میده.

خب بگیر .اون وقت می بینی چقد کار خونه خسته کننده وآزار دهنده هست .حتی مدیرت کردن خرج ومخارج .وخیلی از کارهایی که تا وقتی جدا نشی سختی اون کار رو درک نمیکنی .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

خب بگیر .اون وقت می بینی چقد کار خونه خسته کننده وآزار دهنده هست .حتی مدیرت کردن خرج ومخارج .وخیلی ا ...

من با مامانم مجردم هستم اتفاقا دخل و خرج و مدیریت ب عهده خودم یعنی از اول مستقل بار اومدم با اینک با خانواده زندگی میکنم

این روزا همه با خانواده مشکل دارن مامان من بد نیست ولی منم دیگه نیمخوام با خونه زندگی کنم

بدترین کار همینه

زندگی بدون خانواده خیلی سخته، خیلی بیشتر از اونچه که تصورشو بکنید

چون انسان فطرتا نیاز داره به خونواده، برای تنهایی ساخته نشده پژمرده میشه روحش میمیره

و متاسفانه دیدم چنین موردی رو که پارسال بهم زنگ زد و پشت تلفن زار میزد و میگفت ای کاش هیچ وقت از خونوادم جدا نمیشدم

این هم که این روزا خیلی با خونوادشون مشکل دارن، چون راه حلش اینه که بگذری و زندگی کنی

چیزی گفتند خوشت نیومد، روش گیر نکنی و رد بشی

همین

.باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من با مامانم مجردم هستم اتفاقا دخل و خرج و مدیریت ب عهده خودم یعنی از اول مستقل بار اومدم با اینک با ...

من هم زمانی که مجرد بودم بیشتر کارهای خونه رو خودم انجام میدادم .ولی وقتی متاهل شدم اون وقت فهمیدم مامان چقد خوبه وچه اندازه تا زمانی که کنارت هست متوجه نمیشی .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

من هم زمانی که مجرد بودم بیشتر کارهای خونه رو خودم انجام میدادم .ولی وقتی متاهل شدم اون وقت فهمیدم م ...

هیچکس منکر این نیست ک مادر و پدر داشتن بده فقط باید بدونن درست با فرزند برخورد کنن واینک قدرشناس باشن و هرحرفی نزنن ک بدجور دل بچه شون میشکنه