2777
2789
عنوان

ترک کف پا😑

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 48 پست

منم خیلی چیزا امتحان کردم. فعلا وازلین جواب داده.مثلا یکی دو بار تو هفته. جوراب پلاستیکی هست وازلین بزن اونو بپوش

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از داروخانه جوراب باید بخرم؟

برو تجهیزات پزشکی از این رو کشتی کفش هست که تو مکانهای حساس میپوشم بخر بهتره.من خریدم چون پا هوا نمیخوره خیلی حس بدیه.

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

موقع خواب باید بپوشی من ک اوکی ام

همون موقع خواب من خیلی حس بدی دارم.میخوام از این رو کشای کفش بخرم خیلی راحت تره

خیلی بده جوراب سیلیکونی.من خریدم چون محکم میچسبه به پا حس خفگی داره.هم.ن پلاستیک فریزر بهتره

موافقم

به نوک ناخن انگشت بزرگه فشار میاره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

موافقمبه نوک ناخن انگشت بزرگه فشار میاره

ببین سوراخ داره که مثلا هوا بکشه ولی انقد محکم به پا میچسبه که فقط همون یه ذره سوراخ هوا میخوره.من که خیلی اذیت شدم ارزونم نخریدم.

ببین سوراخ داره که مثلا هوا بکشه ولی انقد محکم به پا میچسبه که فقط همون یه ذره سوراخ هوا میخوره.من ک ...

سوراخ داره!?️!?️!?️

چطور من ندیدم 🤔

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

به جا سنگ پا سوهان پا بخر.من رنده هم خریدم اگر اسمشواشتباه نکنم ولی همون سوهان بهتره.قشنگ سوهان بکش پاتو وقتی خشکه.بعد هر روغنی که داری بزن زیتون وازلین جی اوسرین اوره فرق ندارن.

تو چن سال سنگ نزدی ایجوری شدن؟مال من بعد از سه سال خوب شدکلا زمانبره

واسه من یه شبه خوب شد☺️

ببین سوهان پا معجزه میکنه بعد حمام که پاها خشک شد بشین اروم اروم بکشبا حوصله بعد پاتو چرب کن کلا دمپایی پات باشع عالی میشه پاها