2777
2789
عنوان

ترک کف پا😑

264 بازدید | 46 پست

دوستان چکار کنم هرچی کف پااام سنگ پا میکشم بازم ترکاش نمیره.. قبلا هفته ای یکبار میکشیدم ولی تو این هفته هرروز کشیدم کف پااام قرمز میشه تمیزم میشه ولی اون ترکا هست هنوز😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دارم منتظرم همسرم روغن برام بخره بزنم .. تا اسمشونو بفرستم

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

هر روز سنگپا کشیدن خوب نیس

اگه میخوای خوب بشه شبا وازلین بزن ب کف پاهات در حدی ک کامل چرب بشه ولی نه خیلی زیاد بعد کیسه بکش رو پاهات و جوراب بپوش

صبح بشور کف پاهاتو با شامپو ملایم

چند روز اینکار رو انجام بدی کف پاهات صاف صاف میشه

درمان در طب اسلامی : در غذاهای روزانه تا جایی که امکان داره از روغن زرد گاوی استفاده کنید و هر روز س ...

این روغن داخل ناف مهمه

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

درمان در طب اسلامی :

در غذاهای روزانه تا جایی که امکان داره از روغن زرد گاوی استفاده کنید و هر روز ساعت 10 صبح پوست دست و پا رو با روغن زرد گاوی بمالید.

🔸 هر شب ساعت 10 محل ترک خوردگی ها رو با روغن زیتون بمالید.

🔹 هر شب ساعت 10 و نیم 5 قطره روغن کندر خوراکی داخل ناف بچکانید.

درمان در طب اسلامی : در غذاهای روزانه تا جایی که امکان داره از روغن زرد گاوی استفاده کنید و هر روز س ...

روغن شترمرغ هم ضد ترک و لک هست

بابا جوراب سیلیکونی من خریدیم پا عرق میکنه توش خیلی بده دو بار استفاده کردم فقط نتونستم

ترک پا فقط و فقط سوهان پا بعد حمام که پاها خشک شد بعد وازلین بزنیو کلا تو خونه با دمپایی روفرشی باشی پا تمیز میمونه و نرم

یه جفت جوراب سیلیکونی بخر شبا موقع خواب پاهاتون وازلین بزن و جوراب ها را بپوش

خیلی بده جوراب سیلیکونی.من خریدم چون محکم میچسبه به پا حس خفگی داره.هم.ن پلاستیک فریزر بهتره

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

کرم اوره ۳۰ درصد بخر

بعدش جوراب سیلیکونی بپوش

نداری سلفون یا پلاستیک بپیچ

پدیکور هم برو

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻