من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •°مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤
درمان در طب اسلامی : در غذاهای روزانه تا جایی که امکان داره از روغن زرد گاوی استفاده کنید و هر روز س ...
این روغن داخل ناف مهمه
°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •°مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤
در غذاهای روزانه تا جایی که امکان داره از روغن زرد گاوی استفاده کنید و هر روز ساعت 10 صبح پوست دست و پا رو با روغن زرد گاوی بمالید.
🔸 هر شب ساعت 10 محل ترک خوردگی ها رو با روغن زیتون بمالید.
🔹 هر شب ساعت 10 و نیم 5 قطره روغن کندر خوراکی داخل ناف بچکانید.
درمان در طب اسلامی : در غذاهای روزانه تا جایی که امکان داره از روغن زرد گاوی استفاده کنید و هر روز س ...
روغن شترمرغ هم ضد ترک و لک هست