2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای یک جا بری یا اروم اروم ؟ اگه میتونی وسایل اشپزخونه رو خورد خورد ببر بچین

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وسایل هر اتاق و هر کمد و کشو رو جمع کردین حتما روی کارتن یاداداشت کنید مال کجاست و چی داخلشه تا موقع جابجایی راحت تر باشید.اگرم زمان دارید خونه جدید رو که تمیز کردید اول وسایل آشپزخونه رو ببرید و بچینید بعدم کمد رختخوابها،اینجوری کمتر فشار میاد به آدم

تا مبتونی فوطیه موز بخر با حالا جمع کن هم محکمه هم جاداره. وسایل شکستنیتو گران قیمتتو بذار اونجا. ساک مسافرتیتو لباسای مهمتو بذار توش خالی حملش نکن. مبل و وسایل چوبیو وسایل بزرگ اشپزخونتو تا میتونی محافظ بپیچ دورشون موقع حمل بدنشون سالم بمونه. فرشهاتو قبل جیدمان خونت تو خونه ی قبلیت بده بشورن وتسه بعد نذار تا موقعی که به خونه جدید رسیدی فرشا وپرده هاتم بیارن تا بار اضافی نشه تو اسباب کشی. در ضمن نمیدونم اسم اون  نایلونه جیه ها اکثرا دور وسایل چینی اینا میپیچن از اونا هم بپیچ حتما دورشون نشکنن وسایلت

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
تا مبتونی فوطیه موز بخر با حالا جمع کن هم محکمه هم جاداره. وسایل شکستنیتو گران قیمتتو بذار اونجا. سا ...

وسایلی که نیاز ب گردگیری دارن همینجا گردگیری کنم یا خونه جدید مث قاب عکسا و تابلوها؟