2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اون حق موقع طلاق توسط زوج میشه ازش استفاده کرد فک کنم

اونم به تشخیص قاضی تا نصف اموال نه لزوما پنجاه درصد

لطفا اگر شب منو تو نی نی سایت دیدید بهم یاداوری کنید که وقت خوابه

اگه قراره نصف مبلغ رو بدی چراکه نه

نمیدونم چقدر بدم چون چند سال باید بگذره تا پول جمع کنیم اما گفتم بعد ازدواج هرچی بدست بیاریم در اینده باهم باشه برای جفتمون به اسم جفتمون زشت نی؟

اون حق موقع طلاق توسط زوج میشه ازش استفاده کرد فک کنماونم به تشخیص قاضی تا نصف اموال نه لزوما پنجاه ...

نهههه گفتم چون الان هیچی نداریم نه خونه نه ماشین جفتمون کار میکنیم گفتم در اینده هرچیزی بدست اوردیم نصف برای جفتمون باشه خودش مخالفه!

نهههه گفتم چون الان هیچی نداریم نه خونه نه ماشین جفتمون کار میکنیم گفتم در اینده هرچیزی بدست اوردیم ...

چطوره که مخالفه دلیلش چیه

میگه تو خانوادشون رسم نیست چیزی ب نام خانم کنن

بگو تو خانواده ماهم مفت خوری رسم نیست

زیر بار نری دختر حداقل هرچقدرشو پول بدی باید به نامت شه همونقدر

تو خانوادشون مفت خوری مردا رسمه مثکه خیلی سو استفاده گره

بگو تو خانواده ماهم مفت خوری رسم نیستزیر بار نری دختر حداقل هرچقدرشو پول بدی باید به نامت شه همونقدر ...

مادرش خیلی زحمت کشیده برای خانوادشون خیلی انقدر کنکم ولی شوهره چیزی زیادی ب نامش نکرده ۳۰ سال هست ازدواج کردن میگه مادرم راضیه و فلان توی خانواده ما مادرم شاغل نیست ولی پدرم هرچیزی بدست اورده بخش زیادی ب نام مادرم کرده و وضعیت مالی پدر من خیلی بهتره اما خودمم شاغلم ولی حقوقم کمتره از اقا هست چون تازه کارم

مادرش خیلی زحمت کشیده برای خانوادشون خیلی انقدر کنکم ولی شوهره چیزی زیادی ب نامش نکرده ۳۰ سال هست ا ...

در هر صورت زیر بار نرو بگو من دوست دارم نتیجه زحماتمون همیشه به پای جفتمون نوشته شه دوست ندارم مسئولیتش فقط رو دوش تو باشه هرچیم شد مشکلی نی اگر دیدم قراره مشکلی پیش بیاد سهم خودمو میفروشم اینطوری بگو با پنبه سر ببر قبول نکن اصلا ینی چی از همین الان میخواد زحمات تو بخوره به نام خودش هیچیم نداره که

گفت نه چون تو خانواده رسیم نیست و مثلا اگر مشکل مالی شد پلیس بیاد دم در بدونه کیو باید ببره منو نبری ...

چه استدلال مسخره ای

البته خیلی از پسرا قبول نمیکنا

اولیش نیست

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️