بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو تو خانواده ماهم مفت خوری رسم نیستزیر بار نری دختر حداقل هرچقدرشو پول بدی باید به نامت شه همونقدر ...
مادرش خیلی زحمت کشیده برای خانوادشون خیلی انقدر کنکم ولی شوهره چیزی زیادی ب نامش نکرده ۳۰ سال هست ازدواج کردن میگه مادرم راضیه و فلان توی خانواده ما مادرم شاغل نیست ولی پدرم هرچیزی بدست اورده بخش زیادی ب نام مادرم کرده و وضعیت مالی پدر من خیلی بهتره اما خودمم شاغلم ولی حقوقم کمتره از اقا هست چون تازه کارم
مادرش خیلی زحمت کشیده برای خانوادشون خیلی انقدر کنکم ولی شوهره چیزی زیادی ب نامش نکرده ۳۰ سال هست ا ...
در هر صورت زیر بار نرو بگو من دوست دارم نتیجه زحماتمون همیشه به پای جفتمون نوشته شه دوست ندارم مسئولیتش فقط رو دوش تو باشه هرچیم شد مشکلی نی اگر دیدم قراره مشکلی پیش بیاد سهم خودمو میفروشم اینطوری بگو با پنبه سر ببر قبول نکن اصلا ینی چی از همین الان میخواد زحمات تو بخوره به نام خودش هیچیم نداره که
لطفا اگر شب منو تو نی نی سایت دیدید بهم یاداوری کنید که وقت خوابه