2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 72 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چند ماه خیلی دوستیم خیلی درکم میکنه ایگنور نکرده تا الان هیچ وقت اره شاید

خب شما ک انقد صمیمی این

یبار گفتی کار دارم پیام کم میدم

بعد خودتم ناراحت شدی؟

چون اخرش گفتی تو بده و نداده؟

برای کنکور درس میخونی؟

وقتی طرف برات مهم باشه وقت خالی میکنی بعدشم این خودش گفته من نمیتونم تو بدهههه بخون متن و بعد حرف بز ...

ببین من می ترسم وابستش شم و درس دارم اینو گفتم

اونم میدونه

و قاعدتا یا بخاطر اینه براش مهم نیستم پیام نداده

یا بخاطر اینکه براش مهمم و دوست نداره وقتم بگیره

ولی هر چیزیم کنار بزاریم

موضوع اینه من درگیرش شدم

.......

عقل نباشه بو سوختگی میاد؟ن جان در عذاب استادبیاتت افتضاحهفرهنگت افتضاحهتو نی نی سایت از این عقده ها ...

عقل و که نداری بخاطر همین بدون اینکه به حرفام فکر کنی داری جلز ولز میکنی عزیزم از این جهت هر وقت متن اسی و قشنگ خوندی و عقلت به کار انداختی بیا جوابتو بدم

خب شما ک انقد صمیمی اینیبار گفتی کار دارم پیام کم میدمبعد خودتم ناراحت شدی؟چون اخرش گفتی تو بده و ند ...

اره دقیقا خودم از حرفم ناراحت شدم

اره و از اینکه نداده هنوز ناراحتم

گرچه فقط یه روز گذشته

اره

.......