2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 69 پست
این چ حرفیهگفته من کم پیام میدم خب اونم کم داده این چ حرفیه میزنیدگلم ب این حرفا توجه نکنببین چحوریه ...

بهش گفتم از این به بعد ممکنه کمتر با هم صحبت کنیم و منم کمتر زنگ بزنم یا پیام بدم

ولی تو بده

اما هنوز نداده

.......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخودی اظهار نظر نکن دل مردمو سرد کنیرفیق هست یماه حرف نمیزنن جونشون در میره براهم

تو خیلی احمقانه و احساسی داری حرف میزنی میفهمی بهش گفته من کم پیام میدم تو بده وقتی طرف نمیده یعنی هیچ یعنی مهم نیستی اول چشماتو باز کن بخون متنو بعد دلگرمی های احمقانه بدههه

تو خیلی احمقانه و احساسی داری حرف میزنی میفهمی بهش گفته من کم پیام میدم تو بده وقتی طرف نمیده یعنی ه ...

.بهش گفتم

کار دارم

از این به بعد ممکنه کمتر با هم صحبت کنیم و منم کمتر زنگ بزنم یا پیام بدم ولی مایلم باهات صحبت کنم

ولی تو بده

اما هنوز نداده

شاید همینی که ت میگی باشه

.......

تو خیلی احمقانه و احساسی داری حرف میزنی میفهمی بهش گفته من کم پیام میدم تو بده وقتی طرف نمیده یعنی ه ...

رفیقشه چی میگی

این نمیده یعنی حوصلشو نداره؟ مگ ادم نمیتونه بین کاراش وقت خالی پیدا کنه؟

.بهش گفتمکار دارماز این به بعد ممکنه کمتر با هم صحبت کنیم و منم کمتر زنگ بزنم یا پیام بدم ولی مایلم ...

بعضیا متن رو نمیخونن فقط میان نظرات احمقانه و آبکی احساسی میدن و بی توجهی دیگران و توجیح و ماس مالی میکنن

زیاد خودتو درگیر این چیزا نکنزنگ بزن اگ فک میکنی حالت خوب میشه اگ رفتار بد کرد اون موقع حق داری ن ک ...

ن

رفتار بد نداره هیچ وقت و اینو مطمئنم .

اره کلا نباید درگیر کنم چون وابسته میشم و الانم کار و درس دارم

.......