2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 72 پست
جدی بپرسم ؟بعد نمیگه این از لحاظ عاطفی بالغ نیست و درگیرم شد و رفت؟

نه، آدمای بالغم براشون سؤال پیش میاد، سؤالت نه احمقانست نه کودکانه، من باشم میپرسم

یه جوری با شوخی و خنده ام بگی بهتره، اما جدیتت زیر سؤال نره

اتفاقا میدونه برات مهمه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس، خودخوری نکن، با خنده و شوخی بپرس حالا که میگی به روزه، اما اگه فکر و خیال نمیکنی خب اجازه بده ...

خیلی ممنونم عزیزم از اینکه وقت گذاشتی

پس بپرسم

بخاطر اینکه وقتم گرفته نشه دیگه پیام نمیدی؟؟

اینجوری مث وابسته ها نشدم؟

.......

خیلی ممنونم عزیزم از اینکه وقت گذاشتیپس بپرسمبخاطر اینکه وقتم گرفته نشه دیگه پیام نمیدی؟؟اینجوری مث ...

خواهش میکنم عزیزم

میدونی اینجوری بپرس

بگو فلانی جان ( حالا هر جوری که صداش میکنی البته ) من گاهی یه ذره زیاد درمورد یه مسأله ای فکر میکنم

الآنم برام سؤال شده که از این بابت که خودم گفتم یه مدت کمتر در ارتباط باشیم بهم پیام نمیدی یا دلت برام تنگ نمیشه؟ 🤗

این ایموجی رو هم بذار که فکر نکنه وابسته ای، بزن به در شوخی یه ذره، یعنی بین شوخ و جدی بودن یه مرزی رو رعایت کن

واسه اینکه خودخوری نکنی میگم بپرس، اما اگه خودتو اذیت نمیکنی اجازه بده زمان بیشتری بگذره، با یه روز نمیشه قضاوت کرد

خواهش میکنم عزیزم میدونی اینجوری بپرس بگو فلانی جان ( حالا هر جوری که صداش میکنی البته ) من گاهی یه ...

لطف کردین واقعا

اخه هیچ وفت تا الان دلت برام تنگ نمیشه نگفتم ...

اره یه چند روز دیگه وایمیستم

.......

سلام خوبین؟بهش پیام دادمو گفت که خیلی خوشحال شده و ذوق کرده

سلام عزیزم، مرسی خوبم، تو خوبی؟ آخی، عزیزم، خوبه دیگه خیالت راحت شد، به نظرم آدما باید حرفاشونو راحت بگن تا بعدا سوء تفاهم نشه، البته بستگی داره طرف مقابلم چه جور باشه

مرسی عزیزم، خوشحال شدم خیلی 🤍

سلام عزیزم، مرسی خوبم، تو خوبی؟ آخی، عزیزم، خوبه دیگه خیالت راحت شد، به نظرم آدما باید حرفاشونو راحت ...

قربون شما

صرفا بهش پیام دادم که چطوره و اون اینا رو نوشت

حرف شما رو نزدم و ازش نپرسیدم ولی فکر میکنم بخاطر اینکه وقتم گرفته نشه کمتر پیام میده ...

خواهش میکنم

من از شما خیلی ممنونم

.......

قربون شما صرفا بهش پیام دادم که چطوره و اون اینا رو نوشت حرف شما رو نزدم و ازش نپرسیدم ولی فکر میکنم ...

سلامت باشی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم، کار خوبی کردی، منم همین فکرو کردم که به خاطر شما پیام نمیده.